Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Canavierias, Bahia, Βραζιλία, Perelandia

Πώληση - Cod. 28955

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 1570000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Πουλήστε τα παραδοσιακά οργανικά Kakaufarm με βοσκότοπους, συνολικού 157 εκτάρια στην Perelandia - Canavieiras Bahia της Βραζιλίας, 50 χιλιόμετρα από την παραλία. Η Fazenda είναι ανενεργό, τα 40 εκτάρια Kakau είναι πρωτότυπο Αποτελείται από μπορεί να ανακαινιστεί και να επεκταθεί. Η βοσκότοποι πρέπει να εργαστεί. Υπάρχει μια ξύλινη καλύβα για τους εργαζόμενους, ένα πέτρινο σπίτι, ένα ξηρό και αποθήκη για την Kakau και μια μικρή εκκλησία. Ο ποταμός διασχίζει το Salsa Kakaufarm το στον κεντρικό δρόμο μεταξύ Canavieiras και Εουνάπολις - είναι Porto Seguro. Θα προσφέρουν εδώ πολλές δυνατότητες παραγωγής, όπως η κτηνοτροφία, σοκολάτα γάλακτος, τροπικά φρούτα και λουλούδια, πιπέρι και μπαχαρικά, φοίνικες, όπως καρύδα, Piasava (φυσικές ίνες) ή Dende (φοινικέλαιο) ή ακόμα και 100% εκτροφής φυσικά τα ψάρια από τον Δ Konzett. Σε Kakau τα τελευταία 15 χρόνια έχουν χρησιμοποιηθεί δεν χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα. Το υπόλοιπο της γης είναι ακόμη παρθένα και χωρίς οποιοδήποτε φορτίο.

Η Fazenda είναι μια κληρονομιά που θα πωλούνται αποκλειστικά σε ImoCanes.com.br. Τιμή: R $ 7.000 εκταρίων. Ref. PA-280416

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB