Πώληση Ξενοδοχείο, Cumbuco, Fortaleza, Βραζιλία, Rua Pastor Pedro Queiroz 864, Pacheco, Caucaia

Πώληση - Cod. 30951

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 16
  • Όροφος: 2

Ιδιωτική πώληση: ένα καλά διατηρημένο ξενοδοχείο - Pousada (B & B) σε μια καλή τοποθεσία περίπου 10 μέτρα από την πισίνα, μπάρμπεκιου, κουζίνα, 16 επιπλωμένα διαμερίσματα (35 m2), με γη γύρω από 1500m2. Πιθανή ολοκλήρωση κατόπιν αιτήματος.

Αυτό το καλά διατηρημένο, ήσυχο, ειδυλλιακό ξενοδοχείο είναι το ιδανικό μέρος για τους επισκέπτες που επιθυμούν να χαλαρώσουν και να ανακάμψουν από την έντονη καθημερινή ζωή της εποχής μας.
 
Ένας μεγάλος διατηρημένος κήπος σας προσκαλεί να χαλαρώσετε σε εξωτερικούς χώρους, μπάρμπεκιου και χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες
Η παραλία είναι προσβάσιμη από το σπίτι σε 2 λεπτά. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν αρκετοί παραλίες kitesurfing. (Cumbuco Icarai)
Το σπίτι διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, λειτουργική κουζίνα.
Η οροφή είναι σε άριστη κατάσταση, έχει ανακαινιστεί πλήρως, πριν από 6 χρόνια.

Το σπίτι και τα περίχωρα προσφέρουν ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας και είναι ιδανικά τόσο για το περίπλοκο κοινό, για αθλήματα (το νερό είναι καθαρό και ζεστό, ο άνεμος φυσάει από τον Ιούλιο μέχρι τον Ιανουάριο με τη βέλτιστη δύναμη του kite!), στην οικογένεια (η συσκευή μπορεί επίσης να οδηγηθεί με καροτσάκι!).

θερμοκρασίες περίπου σταθερές από 24 έως 30 μοίρες όλους τους επισκέπτες, μακριά από τις πολυσύχναστες παραλίες του βορρά, απολαύστε αξέχαστες μέρες δίπλα στη θάλασσα.

Για τη φροντίδα και τη συντήρηση του αντικειμένου φροντίζουμε επί του παρόντος την εμπιστοσύνη μας, καθώς είναι διαθέσιμος για μια συνάντηση διαθέσιμη.


Το ξενοδοχείο πωλείται από τον ιδιοκτήτη - χωρίς προμήθειες


Όλα τα έγγραφα (κατασκευή και άδειες χρήσης.) Ενεργοποιούνται και μπορούν να προβληθούν με ενδιαφέρον. Υπάρχει ιδιόκτητο 1/1.

τιμή αγοράς 125.000 €

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB