Πώληση Ξενοδοχείο, Ilha Grande, Rio de Janeiro, Βραζιλία, Rua das Flores 232, Abraão

Πώληση - Cod. 25366

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1068 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent
  • 3.44

Ilha Grande, το Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Τύπος: Bed and Breakfast

Περιγραφή:
Aratinga Inn είναι ένα όμορφο, boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στο χωριό Abraão, στο πανέμορφο νησί της Ilha Grande, μόλις 3 ώρες νότια του Ρίο ντε Τζανέιρο. Αυτή η διεθνούς φήμης και βραβευμένος B & B, έχει οριστεί από Tripadvisor για το 2012, το 2013 και πάλι το 2015 ως ένα από τα Top 25 B & B σε όλες της Βραζιλίας. Η αποχώρηση του σημερινού ιδιοκτήτη παρουσιάζει μια ζωή-μεταβαλλόμενη ευκαιρία να προχωρήσουμε σε ένα τροπικό νησί παράδεισο και να γίνει ο ιδιοκτήτης του αυτό το κομψό και επιτυχημένη bed and breakfast στην ακτή Costa Verde.

Η τοποθεσία:
Το νησί, το οποίο είναι 193 sq.km στην περιοχή, είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής τουριστικός προορισμός σημειώνεται για τη φυσική ομορφιά της, παρθένες παραλίες, πλούσια τροπική βλάστηση και το άγριο τοπίο. Μεγαλύτερο μέρος του εδάφους της είναι εντός του κράτους Πάρκο Ilha Grande. Το υπόλοιπο του νησιού υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς ανάπτυξης. Ilha Grande είναι ένα από τα πιο παρθένα απομεινάρια του τροπικού δάσους του Ατλαντικού στη Βραζιλία καθιστώντας το ένα από τα πλουσιότερα οικοσυστήματα στον κόσμο. Ως hotspot για τη βιοποικιλότητα και τη διατήρηση, κατέχει μερικά από τα μεγαλύτερα εναπομείναντα πληθυσμοί πολλών απειλούμενων ειδών, συμπεριλαμβανομένου του Μπράουν Howler μαϊμού, Red-Ruffed Φρούτα Crow, το maned νωθρότητα, το Red-browed Amazon παπαγάλος, και το Broad-snouted Caiman .

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB