Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Morro de Sao Paulo, Bahia, Βραζιλία, gamboa do morro

Πώληση - Cod. 40396

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 570 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 3

ΠΩΛΕΙΤΑΙ POUSADA Gamboa do Morro – Morro de São Paulo – Bahia
Με θέα την παραλία Gamboa, πουλάω μια Pousada με 6 δωμάτια + διπλανή ανεξάρτητη κατοικία, πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, σε άριστη κατάσταση χάρη στη συνεχή συντήρηση και βελτιώσεις που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια από τον μοναδικό Ιταλό ιδιοκτήτη. Η pousada, που εγκαινιάστηκε τον Ιανουάριο του 2012, διατηρεί εξαιρετική φήμη στα διαδικτυακά κανάλια πωλήσεων και στα κοινωνικά δίκτυα.
Το οικόπεδο είναι 570 m2 συνολικά και περιλαμβάνει 3 κτίρια:
Το Pousada, 270 m2, διαθέτει 6 δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, τοποθετημένα στα τρία επίπεδα της pousada: στο ισόγειο, ένα δίκλινο δωμάτιο με βεράντα με θέα στον κήπο. στον πρώτο όροφο, 1 τρίκλινο και 1 τετράκλινο δωμάτιο, και τα δύο με μεγάλη βεράντα και θέα στη θάλασσα, καθώς και 1 δίκλινο και 1 τρίκλινο δωμάτιο με θέα στην πόλη. στον δεύτερο όροφο, 1 τρίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα. Κάθε δωμάτιο, εξατομικευμένο ως προς την επίπλωση και τη διακόσμηση, είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό, μίνι μπαρ, τηλεόραση. Ο χώρος στο ισόγειο περιλαμβάνει επίσης δωμάτιο πρόσβασης με ρεσεψιόν, μπάνιο, κουζίνα και χώρο εξυπηρέτησης με πλυντήριο.
Η κατασκευή έχει θέα στον κήπο που σκιάζεται από φοίνικες, δέντρα και διακοσμητικά φυτά, στον οποίο υπάρχει ένα μικρό κτίριο περίπου 10 m2 που στεγάζει το μπαρ και την κουζίνα που είναι αφιερωμένη στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου.
Πρόσφατα χτισμένο στο κάτω μέρος του κήπου, υπάρχει μια μονοκατοικία 50m2 σε στιλ σοφίτας, που αποτελείται από σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο στον ημιώροφο και μεγάλη ντουλάπα. Εγκαινιάστηκε τον Ιανουάριο του 2018 και είναι πλήρης με έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB