Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Goiânia, Goiás, Βραζιλία, Alphaville Araguaia, Block AF-6, Lot 27

Πώληση - Cod. 30825

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 451 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Γνωρίζετε ότι όλο το σπίτι σκέψης στην παραμικρή λεπτομέρεια! Έτσι, το σπίτι είναι έτσι, με όλα τα έπιπλα σχεδίαζε να δημιουργήσει ένα τέλειο περιβάλλον αρμονίας, οι λεπτομέρειες της ζωγραφικής, καθρέπτες, βρύσες, δαπέδου, τοίχου .. Απλά βλέποντας να αισθάνονται σαν να είναι, εγώ μπορεί ακόμη και να προσπαθήσει να σας περιγράψω ως την αίσθηση της ζεστασιάς μιας αγάπης αγκαλιά, όπου μπορείτε να αισθάνονται ασφαλείς, αγαπούσε, και να προστατεύεται.
Σκεφτείτε για μια στιγμή της ζωής σας σε αυτό το σπίτι, την οικογένεια σας απολαμβάνοντας μια καλή πισίνα, μπορείτε να απολαύσετε ότι ειδικά τη νύχτα κοιτάζοντας τον έναστρο ουρανό της Alphaville, νιώθοντας απέραντη ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι ένα σπίτι που θα συμπληρώνει και ότι έγινε για να φέρει την ευτυχία σε σας , και εξακολουθεί να είναι σίγουρος για να κάνει μια μεγάλη επένδυση.

Ένα θαυμάσιο κλίμα, ένα πλήρες super club, ένα μέρος για να λειτουργήσει καλά με την υγεία, την ευημερία και την επενδυτική θέση success.A να είναι ευτυχισμένος!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB