Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Praia da Curimas, Ceará, Βραζιλία, Rua Principal

Πώληση - Cod. 30385

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 600 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Υπέροχο σπίτι των ονείρων ακριβώς πάνω στην παραλία της Praia da Curimas πρώτη γραμμή, στην πολιτεία της Ceara (Βόρεια Ακτή, πετούν προς Φορταλέζα, απευθείας πτήσεις από τη Φρανκφούρτη με Condor). Το οικόπεδο με μικρή υπάρχον σπίτι έχει επιφάνεια 600m2. Απόσταση + - 300 χιλιόμετρα δυτικά της Φορταλέζα και 70 χιλιόμετρα δυτικά της γνωστής Kitesurf Spot Jericoacoara. Το τελευταίο μέρος της διαδρομής θα σας οδηγήσει μέσα από τις μάζες αμμοθινών και του γλυκού νερού λίμνες που αυτή η περιοχή είναι διάσημη για. Το οικόπεδο μπορεί να οικοδομηθεί ελεύθερα (σκεφτείτε την υλοποίηση του Pousada, Airbnb bed and breakfast, κλπ ..), το οικόπεδο θα έρθει με μια συμβολαιογραφική πράξη .. Το σαλόνι είναι περίπου. 50m2 και αποτελείται από ένα σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα (aprox.20m2) υπνοδωμάτιο (aprox.10m2), ένα μπάνιο με ντους και τουαλέτα (aprox.5m2) και τροπικό ξύλινη βεράντα (aprox.15m2). Ξεχωριστό κτίριο με ένα μπαρ / εστιατόριο με άμεση θέα στη θάλασσα, όπου μπορείτε Caipirinha εξυπηρετήσει τους καλεσμένους σας χαλαρώνοντας στις αιώρες τους, το ψάρι πάρει πρόσφατα πιάσει από τους τοπικούς ψαράδες, αν θέλετε, να έχει τη δική του κουζίνα και μπάνιο και έχει περίπου. 40 θέσεις. Το τμήμα catering δεν είναι σήμερα σε χρήση, λόγω της απουσίας. Το γήπεδο βρίσκεται στο ψαροχώρι της Praia da Curimas 7 χλμ ανατολικά από Bitupitá σε ένα τεράστιο αμμόλοφο, δεξιά στην πρώτη γραμμή στην όμορφη φυσική παραλία, θα βρείτε ότι είναι δύσκολο ή αδύνατο στο χάρτη για να βρείτε (δείτε συνημμένη εικόνα ), Είναι ένα ψαροχώρι στην ανάπτυξη με ένα τεράστιο μέλλον και τον τουρισμό
δυνατότητες, μετά από όλα Jericoacoara είναι κοντά και η ακτή είναι ιδανική για θαλάσσια σπορ και τους αμμόλοφους εξερεύνηση, buggy εκδρομές στις λίμνες γλυκού νερού, αλλά υπάρχει πολύ περισσότερο είναι δυνατόν ... Μπορείτε να πάτε ζουν εκεί, να το χρησιμοποιήσετε ως ένα holidayhouse, αλλά και για των επενδύσεων, των τιμών γης ανεβαίνουν εδώ κάθε χρόνο, ο τουρισμός έρχεται με αυτό τον τρόπο, αν θέλετε να κάνετε την επιχείρησή τους οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες, είμαι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει.
Με εκτίμηση, Jeffrey Rietbroek

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB