Πώληση Βίλα, Urucuca, Bahia, Βραζιλία, Serra Grande

Πώληση - Cod. 26825

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 25000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Φανταστική εξοχική κατοικία κοντά στη θάλασσα προς πώληση.
Αυτή η γενναιόδωρη βίλα εξοχικού στιλ διαθέτει έναν μεγάλο περιφραγμένο κήπο του πάνω από 2,5 στρεμμάτων με πολλά οπωροφόρα δέντρα, ιδιωτική πηγή, με τη λιμνούλα και των παρακείμενων τροπικό δάσος, μεταξύ άλλων, ένα σπίτι προσωπικό και ένα ανοιχτό περίπτερο μπάρμπεκιου με τζακούζι για 5 άτομα. Θα ρίξει έναν τοίχο γύρω από το κυρίως σπίτι και το περίπτερο με ευρύχωρο γκαζόν και οπωροφόρα δέντρα.
Σε μια ήσυχη τοποθεσία μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη φύση και την ίδια ευρωπαϊκό στυλ ζωής. Το σπίτι διαθέτει με πάνω από 350 m2 χώρο διαβίωσης, σε εσωτερικούς και στην σκεπαστή εξωτερικούς χώρους αρκετό χώρο για χαλάρωση και υποτροφία. Στον πρώτο όροφο είναι από 3 υπνοδωμάτια και ένα μικρό καθιστικό και βεράντα με θέα στη θάλασσα.
Τα σπίτια περίπτερο μπάρμπεκιου, μεταξύ άλλων, ένα μεγάλο μπάρμπεκιου τούβλο, ένα μεγάλο ξύλινο φούρνος για πίτσα, ένα μπάνιο δίπλα στο τζακούζι και ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης.
Εκτός από το σπίτι του προσωπικού με 2 υπνοδωμάτια, το γκαράζ με έως και 4 το αυτοκίνητο και η στάθμευση. Στο χώρο του γκαράζ υπάρχει επίσης ένας χώρος εργασίας και αποθήκευσης για τον εξοπλισμό κήπου.
Η δομημένη έκταση της ιδιοκτησίας είναι 519,42 μ2.
Το ακίνητο πωλείται με ένα SUV της μάρκας Toyota (Hilux Pickup).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB