Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Lagoa, Rio de Janeiro, Βραζιλία, Avenida Epitacio Pessoa 3100

Πώληση - Cod. 31336

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 8

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΓΚΑ - ΡΙΟ ΔΑΝΕΙΑΣ

Η λιμνοθάλασσα Rodrigo de Freitas είναι μια λιμνοθάλασσα που βρίσκεται στην περιοχή Lagoa, στα νότια της πόλης του Ρίο ντε Τζανέιρο. Μια όμορφη λιμνοθάλασσα που χωρίζεται από τη θάλασσα από μια στενή λωρίδα γης. Στα νερά του υπήρχαν όμορφα τοπία για τους αγώνες κωπηλασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016.

Κομψή περιοχή της πόλης, με ένα γραφικό και μοναδικό σκηνικό, ιδανικό για θαλάσσια σπορ. Αλλά εκείνοι που δεν αγαπούν το νερό μπορούν να επιλέξουν να περπατήσουν ή να πετάξουν στο περιβάλλον τους περίπου 8χλμ πράσινο, πάντα ζωντανό κάθε ώρα της ημέρας, με το γήπεδο μπάσκετ και πολλά «κουζιές» για να πίνουν ένα καλό «agua coco».

Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο Ipanema, το Leblon, το Copacabana και σε άλλες ενδιαφέρουσες και διάσημες γειτονιές.

Σε αυτή τη γοητευτική τοποθεσία πωλούμε ένα διαμέρισμα με θέα στη λιμνοθάλασσα, στον όγδοο όροφο με υπέροχη θέα στη λίμνη και πλευρικά στο δημοτικό πάρκο Catacomb, ενδιαφέρον πολιτιστικό προορισμό με περίπου 30 γλυπτά εκτεθειμένα σε εξωτερικούς χώρους.

Το διαμέρισμα είναι περίπου 115 τετραγωνικών μέτρων με διπλή είσοδο, σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα και πλυσταριό με ένα μικρό υπνοδωμάτιο και μπάνιο (οικονόμος), 2 βεράντες. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα κλειστό χώρο στάθμευσης εντός του γκαράζ.

Τα μπάνια και η κουζίνα πρέπει να ανακαινιστούν, τα δάπεδα του σπιτιού είναι κατασκευασμένα από ξύλο: τα δάπεδα του καθιστικού είναι κατασκευασμένα στο "tabua corrida", ένα τυπικό ξύλινο πάτωμα που χρησιμοποιείται ευρέως στο Ρίο.

Το συγκρότημα διαθέτει 24ωρη υπηρεσία φύλαξης, παιδική χαρά, αίθουσα συσκέψεων με μικρή κουζίνα και ένα μικρό γυμναστήριο με σάουνα.

Τέλος διαμεσολάβησης / μήνα 450,00 €

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB