Πώληση Δυάρι, Florianópolis, Santa Catarina, Βραζιλία, Ingleses,Florianópolis,Brazil

Πώληση - Cod. 38428

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 61 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

200mt από τη θάλασσα και το κέντρο της παραλίας Ingleses στην ευγενή περιοχή του Gaivotas FLORIANÓPOLIS-BRAZIL-2 υπνοδωματίων διαμέρισμα είναι 1 σουίτα-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ χρηματοδότηση.
Κτίριο υπό κατασκευή έχει ήδη ξεκινήσει σε 200mt από τη θάλασσα και το κέντρο της Ingleses, που βρίσκεται στην περιοχή Noble de las Gaivotas, με παράδοση αναμένεται τον Μάιο του 2020. Κτίριο με ασανσέρ, επιπλωμένο αίθριο, επιπλωμένο παιδότοπο, πισίνα, κήπο με εξωραϊσμό, μπαλκόνι με ιδιωτικό μπάρμπεκιου, ατομικούς μετρητές φωτός, φυσικού αερίου και νερού, μπαλκόνια και τοίχους σε γυαλί blindex, ηλεκτρονικό θυρωρό και ηλεκτρονική αυτόματη πύλη. Διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια που είναι 1Διαθέτει στον πρώτο όροφο, συνολικά 2 μπάνια, χώρο υπηρεσίας, σαλόνι, κουζίνα με το καθιστικό, μπαλκονόπορτα στο σαλόνι που οδηγεί στο μπαλκόνι, μπαλκόνι με ιδιωτικό μπάρμπεκιου, Util Περιοχή: 61.20m2, και συνολικό εμβαδόν: 73.21m2.VALUE: R $ 382.000 RealS η οποία είναι σήμερα ισοδύναμη με περίπου έως $ 101.000 δολάρια και ότι μπορείτε να αγοράσετε με εισιτήριο $ 39.200 δολάρια και την υπόλοιπη αξία σε 15 μηνιαίες δόσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB