Πώληση Μονοκατοικία, angra dois reis, Rio de Janeiro, Βραζιλία, Ilha grande vila do Abraão

Πώληση - Cod. 41985

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 155 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Το CasaVistmar είναι ένα σπίτι σε ρουστίκ στιλ με όμορφη θέα στη θάλασσα και στο βουνό μέσα στην καταπράσινη φύση. Ο τροπικός κήπος είναι φωτισμένος, γεμάτος βρωμέλιαδες, φοίνικες και πολλά δέντρα που εγγυώνται ιδιωτικότητα και μοναδική εμπειρία.
Εξαιρετική επενδυτική επιλογή με εγγυημένη απόδοση μέσω εποχικών μισθώσεων σε λειτουργία από το 2008. Γνωστό ως CasaVistamar, το σπίτι έλαβε περισσότερα από 170 σχόλια από ικανοποιημένους πελάτες. Πολύ εύκολο να νοικιάσετε σε υψηλή, μεσαία και χαμηλή σεζόν για έως και 11 άτομα προσφέροντας καλή απόδοση της επένδυσής σας. Επίσης υπέροχο να ζήσετε και να απολαύσετε ως το πρώτο ή το δεύτερο σπίτι σας πλήρως επιπλωμένο και να απολαύσετε αυτόν τον τροπικό παράδεισο.

Πάνω όροφος:
Κομψό στην απλότητά του, αλλά όχι απλό. Το σπίτι είναι σχεδιασμένο με επίκεντρο την παραλία, αλλά με τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής και την εκλεπτυσμένη αισθητική που αναζητούμε στην αστική ζωή. Το εσωτερικό του σπιτιού προσφέρει ένα ανοιχτό σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. Διαθέτει μικρό χώρο εξυπηρέτησης. Τηλεόραση επίπεδης οθόνης με Sky, Wifi σε όλο το σπίτι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Θα παραδοθεί πλήρως επιπλωμένο.
Ελαφρύ καμένο δάπεδο από τσιμέντο και κουφώματα αλουμινίου ανθεκτικά στη διάβρωση με κινητές σήτες για τα κουνούπια.
Διαθέτει δύο σουίτες με κλιματισμό. Η κύρια σουίτα διαθέτει κρεβάτι queen size, μπάνιο με συρόμενη γυάλινη πόρτα ντους, μικρό δωμάτιο-ντουλάπα και ιδιωτικό μπαλκόνι με όμορφη θέα στα βουνά. Η άλλη σουίτα έχει θέα στο δάσος, μπάνιο με συρόμενη γυάλινη πόρτα ντους και μπορεί να εξοπλιστεί με ένα διπλό κρεβάτι, δύο κουκέτες ή δύο μονά κρεβάτια.
Αυτός ο όροφος διαθέτει επίσης δύο μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα και τα βουνά, διακοσμημένα με τραπέζια, καρέκλες και αιώρες που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τον καθαρό αέρα και τα πουλιά να τραγουδούν.


Κάτω όροφος:
Διαθέτει ένα διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει κρεβάτι queen size, Smart TV, Wi-Fi, SKY TV, κλιματισμό, γυάλινο τοίχο με θέα στον κάτω κήπο και έναν υπέροχο πάγκο εργασίας για το γραφείο στο σπίτι. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει ένα πολυλειτουργικό ψηλό μονό κρεβάτι με δίθυρη ντουλάπα, ράφια και χώρο γραφείου από κάτω. Διαθέτει μπάνιο με γυάλινη πόρτα ντους και μικρή εξοπλισμένη κουζίνα. Η είσοδος σε αυτό το διαμέρισμα είναι ανεξάρτητη και είναι χρήσιμη ως οικία επιστάτη ή επιπλέον εποχική ενοικίαση για ζευγάρι με παιδί.


Το σπίτι βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του χωριού δύο λεπτά με τα πόδια από την κεντρική παραλία και κοντά σε άνετες παραλίες γνωστές ως Praia da Julia και Praia da Bica.
Είναι μια εξαιρετική τοποθεσία, καθώς απέχει δέκα λεπτά από την προβλήτα Vila do Abraão και σε έναν ήσυχο, δεντρόφυτο δρόμο. Το σπίτι προσφέρει απόσταση και ησυχία για να είσαι μακριά από τον θόρυβο του κέντρου.
Περιτριγυρισμένοι από τη φύση μπορείτε να διαλογιστείτε και να βρείτε το κέντρο σας. Μια πραγματική όαση για την ψυχή. Και όταν θέλετε να κάνετε πάρτι, υπάρχουν πολλές επιλογές τριγύρω.

Δόμηση: 150 m² με ρουστίκ και φυσικά στοιχεία.
Οικόπεδο: 511 m²
Έτος κατασκευής: 2006

Η τεκμηρίωση είναι εντάξει - το ίδιο αναλύεται με τον αγοραστή πριν από την αγορά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB