Πώληση Μονοκατοικία, Saquarema, Rio de Janeiro, Βραζιλία, Near Downtown

Πώληση - Cod. 27056

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1.14 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

4 Σουίτες σπίτι Κοντά κέντρο της πόλης με Έκταση (12.300 τ.μ.)

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2016 - Βρίσκεται κοντά σε ένα HIGHWAY ΣΤΟ Rio de Janeiro Πόλη ΚΑΙ BUZIOS.

Το ακίνητο:
Σπίτι σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο στη γειτονιά Bacaxá. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κεντρική οδό, σε επίπεδο έδαφος μέτρηση 12.300 τετραγωνικά πόδια (περίπου 1.130 τετραγωνικά μέτρα). Μεγάλη φινίρισμα, επιπλωμένο, νέες συσκευές. Όλα γραμμική, χωρίς βήματα. 4.200 τετραγωνικά πόδια του διαστήματος όροφο. Ζεστό νερό σε όλα τα μπάνια, κουζίνα και πλυντήριο. Ηλιακός θερμοσίφωνας με χίλια λίτρα - 5 δίκλινα ηλιακών συλλεκτών παρέχει ζεστό νερό ακόμα και σε συννεφιασμένες ημέρες. Μειώθηκε γύψο οροφή και το δάπεδο πορσελάνη. Γκαράζ για 5 αυτοκίνητα με αυτόματη πόρτα. Μεγάλο σπίτι με 4 σουίτες. 3 σουίτες με βεστιάριο, μεγάλο σαλόνι, εσωτερικό μπάνιο, εξωτερικό μπάνιο, πλυντήριο, μπαλκόνια μπροστά και πίσω. Γκουρμέ κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, προσαρμοσμένη έπιπλα, εστίες, απορροφητήρα, 3 δεξαμενές, σωληνοειδή αερίου και γρανίτη. Όλα τα δωμάτια με ανεμιστήρα οροφής, κύρια σουίτα με king size κρεβάτι. Αυλή με οπωροφόρα δέντρα όπως λεμονιές, πορτοκαλιές, συκιές και jabuticaba. Τα μπάνια των σουιτών να ολοκληρωθεί, με ζεστό και κρύο υδραυλικών εγκαταστάσεων που έχουν ήδη εγκατασταθεί. Άψογη τεκμηρίωση έτοιμα για άμεση μεταβίβαση. Ζητούμενη τιμή 245.000 δολάρια. Οικόπεδο στο πίσω μέρος με δέντρα, ξυλόφουρνο και ξυλόσομπα, ρουστίκ μπάρμπεκιου, ρείθρο, λίγο χώρο για εργαλεία, φυλλώδη δέντρα φρούτων όπως jamelão και Inga παρέχουν άφθονη σκιά, νεαρά οπωροφόρα δέντρα όπως το μάνγκο, φρούτα αστέρων, κάσιους, αβοκάντο, jabuticaba, κεράσι, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, cranberry και πορτοκαλί.

ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ:
Το σπίτι βρίσκεται κοντά σε σχολεία, τράπεζες, σούπερ μάρκετ, στάσεις λεωφορείων και καταστήματα. Εύκολη πρόσβαση στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 4 μίλια από Saquarema παραλία, 45 λεπτά από το αεροδρόμιο Cabo Frio, 55 λεπτά από Μπούζιος, 1:30 ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Ρίο ντε Τζανέιρο, 1:40 από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και 2:00 από Rock in Rio.

Η γειτονιά:
Bacaxá είναι το εμπορικό κέντρο της Saquarema. Οι κάτοικοί του δεν είναι παραθεριστές, η οποία παρέχει ασφάλεια και τις εγκαταστάσεις για την καθημερινή. Ασφαλής όλο το χρόνο. Μόλις μισό μίλι μακριά από το κέντρο της πόλης, ωστόσο είναι πολύ ήσυχο. Ύπνος με τα παράθυρα ανοιχτά και να ακούσει το κελάηδισμα των πουλιών κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς θόρυβο. Μην ανησυχείς.

Η ΠΟΛΗ:
Saquarema είναι η πρωτεύουσα του σερφ, λιγότερο από δύο ώρες από το Ρίο! Κύρια καρτ-ποστάλ της πόλης είναι η εκκλησία της Παναγίας της Ναζαρέτ. Η εκκλησία ξεκίνησε ως ένα μικρό εκκλησάκι στο 1662 σε έναν τεράστιο βράχο πάνω από τη θάλασσα. Ολοκληρώθηκε στη σημερινή του μορφή το 1837.
Saquarema έχει πανέμορφες παραλίες με έναν καλό αριθμό των μπαρ, περίπτερα, εστιατόρια, πολλοί που ειδικεύεται στα θαλασσινά. Η αλιεία είναι σημαντική για την τοπική οικονομία. Με σχεδόν 90.000 κατοίκους, η πόλη ανοίγει την αγκαλιά του για να λαμβάνετε Βραζιλίας και ξένους επισκέπτες.
Οι ρυπογόνες βιομηχανίες απαγορευτεί σε αυτή την πόλη. Τα νερά της είναι καθαρά και το μεγάλο λιμνοθάλασσα έχει πολλά είδη ψαριών και γαρίδων. Εκτός από την όμορφη παραλία, μια αγροτική περιοχή Saquarema έχει τροπικού δάσους-επιστρωμένα λόφους και τα βουνά, καταρράκτες, λίμνες και λίμνες, και τα πολύτιμα παραδείγματα της τροπικής χλωρίδας και πανίδας.
Από το 2001, αυτό το σέρφινγκ παράδεισος είναι επίσης η γη της πετοσφαίρισης. Σε Saquarema θα βρείτε το νούμερο ένα Κέντρο Ανάπτυξης της Βραζιλίας Βόλεϊ, συντονίζεται από το Βραζιλιάνο Βόλεϊ Συνομοσπονδίας.
Αυτό είναι όπου κάθε εθνική ομάδα της Βραζιλίας βόλεϊ είναι η εκπαίδευση. Ανάμεσα στη θάλασσα και τη λιμνοθάλασσα, ο οποίος Κέντρο των εκατό χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων παρέχει όλες τις απαραίτητες υποδομές για την προπόνηση των αθλητών.

Saquarema είναι ένα εξαιρετικό μέρος να ζήσουν ή να επενδύσουν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB