Πώληση Ξενοδοχείο, Praia de Itamambuca, Ubatuba, Βραζιλία, Rua Carlos Eduardo Oliveira Correa, casa 01, Ubatuba, Sao Paulo 11680-000

Πώληση - Cod. 30335

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 11000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8 rooms / 6 bathroom
  • Όροφος: 2 one-story building

Επενδυτική ευκαιρία στην Praia de Itamambuca, Βραζιλία - 3 ώρες από το Σάο Πάολο και 4,5 ώρες από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Είναι σήμερα λειτουργεί ως ξενώνας / Pousada: ένα κτήριο διαθέτει 4 σουίτες, και ένα δεύτερο κτίριο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια περισσότερο, και 2 κουζίνες. Υπάρχουν συνολικά 18 κρεβάτια, και όλα τα έπιπλα περιλαμβάνονται. Το ακίνητο περιλαμβάνει ολοκαίνουργια ηλεκτρική καλωδίωση, ένα νέο σηπτικό σύστημα, και ένα καλά / αντλία με 3.000 λίτρα αποθήκευσης νερού.

Το ίδιο το ακίνητο είναι πάνω από 11.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει Τροπικό Δάσος του Ατλαντικού και ιδιωτική διαδρομή με πανοραμική θέα ολόκληρης της περιοχής -. Ωκεανού, νησιά, θάλασσα, τα βουνά, και το δάσος. Είμαστε βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου στο Vila για Κατοικίες / Εμπορική Ζώνη (ZERT), λιγότερο από 300 μέτρα από τη διάσημη παραλία Itamambuca και surfbreak. Η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί πλήρως με διεθνή δίγλωσση ιστοσελίδα (Eng / Λιμάνι.), Ένα μενού δείπνο εστιατόριο, και τα πακέτα εκδρομή. Όλα τα έγγραφα είναι σε τάξη (κάτι σπάνιο στην περιοχή), με IPTU / Incra που καταβάλλονται για το 2016 και Usucapião να εγκριθεί επίσημα από το Μάρτιο, η οποία επιτρέπει νόμιμα για την τραπεζική χρηματοδότηση με ιδρύματα της Βραζιλίας.

Praia de Itamambuca είναι μια περιοχή που είναι εύκολα προσβάσιμο και αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο στον τομέα του τουρισμού. Είναι διεθνώς γνωστό για τους λάτρεις της φύσης και των surfers, καθώς είναι ένα από τα κορυφαία surfbreaks στη Νότια Αμερική και βρίσκεται στο Parque Estadual Serra do Mar, το μεγαλύτερο άθικτο κομμάτι της Τροπικό Δάσος του Ατλαντικού στον πλανήτη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB