Πώληση Οικόπεδο, Belmonte, Bahia, Βραζιλία, BA-001, Belmonte/Santa Cruz Cabrália, Km 03

Πώληση - Cod. 31980

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 2430000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Πορτογαλική εταιρεία χαρτοφυλακίου πωλεί γη ανάπτυξης 243 εκταρίων (600 στρέμματα). Επίπεδη τοπογραφία 1.600 μέτρα γραμμάριο παραλίας που βρίσκεται στην ακτή Discovery, Νότια παράλια του κράτους Bahia. Το νερό και η ισχύς είναι στη θέση του, τρία νέα σπίτια και άφθονα δέντρα καρύδας και η δασική βλάστηση του Ατλαντικού. Το ακίνητο είναι πλήρως περιτοιχισμένο, εκτός από την παραλία.
Μια ώρα με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο Porto Seguro (66χλμ.) Και 3χλμ. Από την κοντινότερη πόλη, το Belmonte. Η γη βρίσκεται σε μια ζώνη επέκτασης για τον τουρισμό Urban Extension, μετά τις μελέτες για την προετοιμασία του δημοτικού PDDU του Belmonte, με δυνατότητα κατασκευής διαφόρων τύπων έργων, συμπεριλαμβανομένων οικολογικών θέσεων, ιδιωτικών συγκυριαρχιών, εξελίξεων μικτής χρήσης κλπ.
Επιλέξιμη ιδιοκτησία για την υποδιαίρεση σε μικρότερα οικόπεδα για την ανάπτυξη αποκλειστικών και πολυτελών ιδιωτικών παραλιών με ιδιωτική παραλία, boutique ξενοδοχείο, θέρετρο lifestyle. Λόγω του μεγέθους και των χαρακτηριστικών του ακινήτου, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, ανεξάρτητα από το συμφέρον του αγοραστή.
Δεν υπάρχουν είδη εμπράγματων δικαιωμάτων ή εμπράγματα βάρη επί της ιδιοκτησίας ή επί των μετοχών (τίτλων) της εταιρείας. Η πώληση αυτή περιλαμβάνει: την πώληση της πορτογαλικής εταιρείας εκμετάλλευσης (Luso-Brasil SGPS, SA) και την πώληση της βραζιλιάνικης εταιρείας χαρτοφυλακίου (Lusobrasil Empreendimentos, Ltda) και την ιδιοκτησία με όλες τις υφιστάμενες υποδομές και περιβαλλοντικές μελέτες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB