Πώληση Οικόπεδο, Lauro de Freitas, Bahia, Βραζιλία, Rua Carlos Conceiçao

Πώληση - Cod. 35014

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 5500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 1

Η ιδιοκτησία μας απέχει 40χλμ. Από την ιστορική πόλη του Salvador de Bahia. Βρισκόμαστε στις παρυφές του δήμου Lauro de Freitas, μόλις 300 μέτρα από την αμμώδη παραλία.

Ο μικρός μας παράδεισος βρίσκεται σε ένα μεγάλο τροπικό κήπο 5'000 m2 και περιλαμβάνει μια μεγάλη κύρια κατοικία με 7 δωμάτια, 3 μπάνια και μεγάλη κουζίνα. καθώς και 4 ανεξάρτητα μπανγκαλόου με συνολικά 7 διαμερίσματα. (17 κρεβάτια)

Κάθε μονάδα έχει δικό της μπάνιο με ντους / τουαλέτα και βεράντα με αιώρα. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση και Wi-Fi.
Ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι 2 υπνοδωματίων με κουζίνα και μεγάλη βεράντα προσκαλεί για μεγαλύτερη διαμονή.

Στον κήπο μας υπάρχουν πολλές παλάμες καρύδας, cajú και μάνγκο δέντρα καθώς και μια ποικιλία τοπικών φρούτων όπως, Carambola, Umbu, Caja, Acerola Pitanga, Jambo, Dende, Μπανάνες και Tamarinds κ.α.
Τα σπίτια είναι υψηλής ποιότητας κατασκευής. Χρησιμοποιείται από ξύλο υψηλής ποιότητας για την κατασκευή στέγης και την εσωτερική εργασία.

Προσφορά: πάρκινγκ, πρωινό σε μπουφέ, κοντά στην παραλία, ηρεμία + φύση.
Δυνατότητες: Αξιοθέατα στο χωριό Salvador de Bahia (Pelourinho), κοντινοί σταθμοί θαλάσσιων χελωνών (Arembepe + Praia de Forte), δραστηριότητες στην παραλία όπως σέρφινγκ και χαρτιά, ψάρεμα, κολύμπι και περπάτημα στην παραλία κλπ.

Δύτες: Ποδοσφαιρικοί αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Arena, καρναβάλι δρόμου στο Σαλβαδόρ, καθώς και τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο κοντινό κέντρο του Vilas do Atlantico (02χλμ.) Με πολλά μπαρ, εστιατόρια και καλές αγορές.

Ειδική: Η κοντινή περιοχή "Vilas do Atlantico" διαθέτει μια εξαιρετική σειρά ιδιωτικών κλινικών και οδοντιατρείων, που έχουν διεθνές πρότυπο και χρησιμοποιούνται λόγω της καλής τιμής / ποιότητας / ποιότητας τους, όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι που φθάνουν για θεραπείες ,

Επιλογές: Η υπάρχουσα υποδομή της σύνταξης είναι επίσης κατάλληλη για τη λειτουργία μιας κλινικής, ενός κέντρου συνταξιοδότησης ή ενός ιδιωτικού σχολείου. Οι τιμές της γης σε αυτή την αποκλειστική τοποθεσία είναι αρκετά υψηλές, καθώς μέχρι και 12 ορόφους θα μπορούσαν να χτιστούν στο οικόπεδο μας. Αυτό θα ήταν ιδανικό για έναν επενδυτή ενός μεγαλύτερου ξενοδοχείου ή διαμερίσματος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB