Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Penha/SC, Santa Catarina, Βραζιλία, Rua Bernardina da Luz Tavares, 216

Πώληση - Cod. 31082

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 305 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Η γη που επισυνάπτεται στο ακίνητο (275 τετραγωνικά μέτρα), χρησιμοποιείται σήμερα ως γκαράζ και οπωρώνας, αλλά μπορεί να κλιμακωθεί σε άλλες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Έχει ήδη ένα αρχιτεκτονικό έργο του χώρου αναψυχής που θα κατασκευαστεί, το οποίο μαζί ένα αρχείο.
Ακίνητα που χτίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια. ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: πόλη της Penha, πολιτεία Santa Catarina, νότια Βραζιλία (www.penha.sc.gov.br). ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: παραθαλάσσιο θέρετρο και το σπίτι του μεγαλύτερου θεματικού πάρκου στη Λατινική Αμερική (www.betocarrero.com.br). Τοποθετήστε μακρινά μόλις 10 χλμ. Από το αεροδρόμιο Navegantes, 20 χλμ. Από τα λιμάνια της Itajaí και Navegantes. Κοντά στα αστικά κέντρα: Itajaí (20χλμ.), Blumenau και Joinville (60χλμ.), Φλοριανόπολις (100χλμ.), Κουριτίμπα (180χλμ.). ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: Κατασκευή σε δύο ορόφους, με 303,40 τετραγωνικά μέτρα (εν μέρει επιπλωμένο). Ο πρώτος όροφος διαθέτει σουίτα, καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, αίθουσα τηλεόρασης, μπάνιο, αποθήκη, πλυντήριο και μπαλκόνι. Ο δεύτερος όροφος διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, οικογενειακό δωμάτιο, γραφείο και τρία μπαλκόνια. Η πλευρά ιδιοκτησίας, ανοιχτή περιοχή με 275 τετραγωνικά μέτρα (που χρησιμοποιείται σήμερα ως γκαράζ) κατάλληλο για οικοδόμηση χώρου αναψυχής (η οποία ήδη έχει αρχιτεκτονική σχεδίαση συνημμένο αρχείο στο "κατόψεις"). ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: οικιστικός σκοπός; Επενδύσεις · Εισαγωγέας και εξαγωγέας του γραφείου από την εγγύτητα των λιμένων και του αεροδρομίου κ.λπ. "

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB