Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Teresina, Piauí, Βραζιλία, Avenida Senador Area Leão

Πώληση - Cod. 37577

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 900 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: T

Εστιατόριο σε πλήρη δραστηριότητα στην Teresina, στη βορειοανατολική Βραζιλία. Η πόλη είναι πλούσια και βρίσκεται σε έντονη ανάπτυξη. Βρίσκεται έξω από τις τουριστικές διαδρομές και οι λίγοι ξένοι παρόντες αντιμετωπίζονται πραγματικά με λευκά γάντια.

Η δομή βρίσκεται στην ευγενή περιοχή της πόλης που περιβάλλεται από άλλα εστιατόρια, καθιστώντας την ορατότητα πολύ καλή.
900 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού ιδιωτικού χώρου στάθμευσης, 100 θέσεων που διανέμονται σε ένα εσωτερικό δωμάτιο, κλιματιζόμενα και σε έναν όμορφο κήπο με δέντρα

Ευρύχωρη κουζίνα με όλα. Κεντρικοί καυστήρες έξι τρύπων με διπλό απορροφητήρα, τραπέζια εργασίας από χάλυβα και μάρμαρο, ξεχωριστή κουζίνα για πλύσιμο πιάτων. Ξύλο φούρνο. Μπάνια πελατών και εργαζομένων. Όλα τα πρότυπα

Το εστιατόριο λειτουργεί εδώ και έξι χρόνια και είναι το σημείο αναφοράς στην πόλη για την ιταλική κουζίνα. Ομάδα ήδη σχηματισμένη και αυτόνομη, απαιτώντας μόνο εποπτεία.
Μέσος ετήσιος κύκλος εργασιών άνω των 500.000 reis (120.000 ευρώ), ετήσιο καθαρό κέρδος 100.000 reis

Το μόνο που πωλίζω επειδή μεταφέρω σε άλλο κράτος της Βραζιλίας, για οικογενειακούς λόγους, όπου εγκαινιάζω μια άλλη δομή αυτές τις μέρες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB