Ενοικίαση Άλλο (Εμπορικό), Ponta Negra, Natal, Βραζιλία, avenida bernardo vieira

Ενοικίαση - Cod. 27886

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 0

Πήγαινε πάνω Borracharia πλήρη με εξαιρετική τοποθεσία, ήδη γνωστό στην αγορά και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί στα πιο δημοφιλή ραδιόφωνα Χριστούγεννα και ακόμη και στην τηλεόραση, που βρίσκεται στη Λεωφ Bernardo Vieira, σε Natal (RN), μια βέλτιστη θέση για.
Το κατάστημα επισκευής ελαστικών είναι εξοπλισμένο με 4 ανελκυστήρες (μεταξύ των οποίων το ένα με SUV), ένα ηλεκτρονικό αισθητήρες ευθυγράμμισης και ανελκυστήρα για την εναρμόνιση με το φορτίο έως 4300 kg, αυτόματη ελαστικά disassembler, ηλεκτρονικό εξισορρόπησης, σωλήνα αέρα του συμπιεστή που έχουν ήδη εγκατασταθεί, διάφορα εργαλεία (παιχνίδι κατσαβίδια, Phillips, σε συνδυασμό, πνευματικά όπλα, πιθήκους αλιγάτορα, κ.λπ.), την υπηρεσία από ξύλο διάσπαση μεταξύ μετρητών και χώρο για τους πελάτες και πολλά άλλα!
Ακόμα διαθέτει ένα απόθεμα τακάκια, φίλτρα και το λάδι κινητήρα, οδηγεί στην εξισορρόπηση, επισκευές ελαστικών, Twinks και περισσότερο.
Μεταφορά λόγω της αλλαγής των ιδιοκτητών για οικογενειακούς λόγους, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB