Ενοικίαση Τριάρι, Natal, Rio Grande do Norte, Βραζιλία, rua afonso magalhaes 84

Ενοικίαση - Cod. 26894

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 40 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, κλιματισμό, ανεμιστήρα οροφής, κουζίνα με φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, γκαράζ, μου - fi, μεγάλη πισίνα, γυμναστήριο και μεγάλες garden.The Yatch Village διαμέρισμα βρίσκεται 70 μέτρα από την παραλία Ponta Negra και 500 μέτρα από κέντρο Πόντα Νέγκρα. Προσφέρει διαμερίσματα με δωρεάν Wi-Fi και χώρο στάθμευσης, εξωτερική πισίνα και 24ωρη φύλαξη.

Yatch Village προσφέρει πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με κουζίνα, τηλεόραση LED, κλιματισμό και καθιστικό. Είναι απλά διακοσμημένα με ξύλινα έπιπλα, παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και δάπεδο με πλακάκια. Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι και θέα στο Morro do Careca Dune.

Morro do Careca Dune βρίσκεται στο τέλος της παραλία Ponta Negra. Μερικές από τις περιοχές καλύτερα εστιατόρια, μπαρ και εμπορικά κέντρα μπορούν να βρεθούν στο Εριβάν Franca λεωφόρο, 70 μέτρα μακριά.

Ο πλησιέστερος σταθμός λεωφορείων βρίσκεται μόλις 25 μέτρα μακριά και ένα σούπερ μάρκετ και ένα φαρμακείο βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. São Gonçalo κάνει το Διεθνές Αεροδρόμιο του Amarante είναι 40 χιλιόμετρα μακριά.

Πόντα Νέγκρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για βόλτες στην παραλία, αξιοθέατα και Φύση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB