Πώληση Βίλα, Praia das Fontes, Fortaleza, Βραζιλία, Avv. Assis Moreira #1316 Praia das Fontes, Beberibe, Ceará, Brazil

Πώληση - Cod. 36257

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 220 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Ονομάζεται Villa du Vento ή Villa of Wind. Ένα άνετο και ηλιόλουστο σπίτι, με δροσερό αεράκι όλη την ημέρα ... και όμορφη θέα στη θάλασσα. Δεν έχετε ιδέα ... Στεγάζει σε ένα βράχο, με σκάλες που οδηγούν στην παραλία, με θέα την ιδιωτική πισίνα, τον όμορφο κήπο και την παραλία κάτω. Είναι σίγουρα ένα από τα ομορφότερα τοπία γύρω, λένε οι άνθρωποι, και επίσης, είναι δίπλα σε μια από τις πιο επισκέφθηκε παραλία στο Ceará, Praia de Morro Branco αλλά εξακολουθεί να θεωρείται ιδιωτική και ήσυχη σε αυτό το μέρος. Είναι περίπου 90 λεπτά από την πρωτεύουσα του κράτους, Φορταλέζα, όπου μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε θέλετε και χρειάζεστε και 90 λεπτά από μια άλλη όμορφη παραλία, Canoa Quebrada. Δεν θα χάσετε την ευκαιρία να έχετε ένα ωραίο και ρομαντικό σπίτι σαν αυτό.

Είναι μεγάλο περίπου 200 τ.μ., και έχει 4 υπνοδωμάτια, 3 από τα οποία έχουν θέα στον ωκεανό. 4 μπάνια, 1 γκαράζ (που θα μπορούσε να γίνει σε ένα άλλο υπνοδωμάτιο, αν το θέλαμε), ένα μεγάλο καθιστικό, κουζίνα, σπιτάκια (ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζινάκι) και φυσικά βεράντα και χώρο μπάρμπεκιου. Η βίλα βρίσκεται στο τέλος ενός σοκάκι με 2 άλλες βίλες που ανήκουν σε πολύ σεβαστές και ήσυχους γείτονες.

Το Villa du Vento είναι ένα τέλειο μέρος για οικογένειες, ζευγάρια, surfers, αθλητές και ομάδες φίλων που περνούν χρόνο, διακοπές ή επενδύουν στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή, άνθρωποι που θέλουν να απολαύσουν βραζιλιάνικο ήλιο, φαγητό, θάλασσα και ευτυχισμένους ανθρώπους. Για 12 χρόνια έχουμε απολαύσει αυτή την ειρηνική και όμορφη ατμόσφαιρα, το μεγαλύτερο μέρος του ήχου των κυμάτων των ωκεανών ακριβώς κάτω από τον γκρεμό μας και είχε πραγματικά μια καλή στιγμή εκεί ... τώρα έχουμε άλλους σημαντικούς στόχους στη ζωή και δεν υπάρχει χρόνος να έρθει πια εκεί, και για αυτό, αποφασίσαμε να το πουλήσουμε ... έτσι, αν χρειάζεστε περισσότερες φωτογραφίες, ενημερώστε με. Μπορώ να τα στείλω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του WhatsApp. Προγραμματίστε μια επίσκεψη / Πάρτε ένα ραντεβού. Είμαι βέβαιος ότι θα το αγαπήσετε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB