Πώληση Βίλα, Sorocaba, São Paulo, Βραζιλία, rua onofre claro 119

Πώληση - Cod. 31093

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 412 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Ιδιωτική πώληση (καμία αντιπροσωπεία) βίλα βρίσκεται σε κλειστό θέρετρο με 24 ώρες θυρωρό.
Το σπίτι είναι χτισμένο σε οικόπεδο 700 τετραγωνικών μέτρων χτισμένη σε δύο ορόφους (412 τετραγωνικών μέτρων στο εσωτερικό) που αποτελείται από: χωλ, δωμάτιο με τηλεόραση στο σπίτι ζεστό αέρα θέατρο / κρύο, μεγάλο δίκλινο δωμάτιο με χώρο χαλάρωσης, εσωτερικό κήπο στην περιοχή δείπνο, σαλόνι με παρκέ με τζάκι, κάβα και γευσιγνωσία χώρο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με νησίδα και τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια σουίτες (δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο), ένα master υπνοδωμάτιο με ντουλάπα και μπάνιο με μπανιέρα-υδρομασάζ και διπλό ντους, ένα τέταρτο υπνοδωμάτιο με μπάνιο, γραφείο μπάνιο. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ντουλάπες και όλα τα μπάνια διαθέτουν μεγάλο ντους. Μεγάλο δωμάτιο πλυντηρίων και αποθήκη τροφίμων επιπλωμένα.
ΕΚΤΟΣ: Γκαράζ 6 αυτοκίνητα των οποίων 2 καλύπτονται, καλύπτονται βεράντα 40 τετραγωνικών μέτρων μπροστά από μια πισίνα κατασκευασμένη από 45 κυβικών μέτρων πλακίδια με 6 πίδακες υδρομασάζ και καταρράκτη, εξοπλισμένη με ένα φίλτρο μοτέρ, γκουρμέ χώρο των 60 τετραγωνικών μέτρων που καλύπτονται με φούρνο σε lenha, μπάρμπεκιου, κουζίνα και τραπεζαρία διαθέτει μπάνιο με ντους. υγρή σάουνα με παρακείμενα πλακάκια κυκλικό ντους. Ιαπωνικό λουτρό έξω με τα φώτα για χρωματοθεραπεία. κήπο με 13 αυτοκρατορική φοίνικες και άλλα είδη φυτών με λουλούδια κιόσκι.
Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ηλιακή ενέργεια των φυτών για ζεστό νερό σε όλα τα μπάνια και κουζίνα.
Το θέρετρο είναι τοποθετημένα με 24 υπηρεσία θυρωρού και σύστημα ασφαλείας με κάμερες, σε οικόπεδο περίπου 10 χιλιόμετρα σε περιφέρεια με εσωτερική φυσική λίμνη, το ξενοδοχείο προσφέρει 3 γήπεδα τένις πηλό, 1 ποδοσφαίρου, 1 ποδόσφαιρο στο γρασίδι, 1 ένα αθλητικό κέντρο με το μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, γήπεδο βόλεϊ 1 στην άμμο, ένα κλαμπ με εστιατόριο και μπαρ με ενήλικες πισίνα και τα παιδιά, περιοχή με όργανα γυμναστικής. Το θέρετρο διαθέτει οπτική γραμμή internet, η τιμή condo είναι περίπου € 210 το μήνα. φορολογική κατοικία (IPTU αντιστοιχεί IMU μας) 686 € ανά έτος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB