Πώληση Βίλα, Tamandaré, Pernambuco, Βραζιλία, Rua Carneiro Pessoa 490

Πώληση - Cod. 28275

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 163 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Άγρια και όμορφη, έτσι είναι η παραλία του Carneiros θεωρείται μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Βραζιλίας. Μόλις 110 χλμ από Ρεσίφε είναι ένας καταπράσινος παράδεισος με κρυστάλλινα και ζεστό νερό όλες τις εποχές.
Σε αυτό το σενάριο αυτό θα κατασκευαστεί το Eco Resort Carneiros, ένα έργο με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας από τα πιο έγκριτα εταιρεία του Pernambuco Building.

το Έργο
Το Eco Resort Carneiros θα αποτελείται από διαμερίσματα και μπανγκαλόου μέσα σε μια δομή για πλήρη αναψυχή: θαλάσσιο πάρκο, εστιατόριο, μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδο τένις, αίθουσα παιχνιδιών, γυμναστήριο, γκουρμέ χώρο, ελικοδρόμιο, στέγαση για οδηγών και των υπηρεσιών, καθώς και παιδικό κλαμπ.
Το Bungalow Beach θα έχει μια επιφάνεια 163m² των φυτών με δύο επιλογές:
Με 3 σουίτες που περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με μπαλκόνι και 1 αναστρέψιμη, τραπεζαρία / σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, ιδιωτική πισίνα με ξύλινο πάτωμα.

Όσοι γνωρίζουν την παραλία Carneiros, στη νότια ακτή του Pernambuco, γνωρίζει την ηρεμία της θάλασσας σε μια μεγάλη λωρίδα λευκής άμμου, ιδανική για κολύμπι στη θάλασσα και για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ.

Τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, θα ξεκινήσει το έργο της εισαγωγής σε αυτό το σενάριο με τη L'Eco Resort Carneiros. Το έργο, το οποίο θα είναι έτοιμο το 2018 και βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Αποτελείται από 37 ενότητες, με 163,2 τετραγωνικά μέτρα των διαμερισμάτων και bungalows.

Εγκατεστημένη σε μια έκταση 13.000 τετραγωνικών μέτρων και 320 τετραγωνικά μέτρα από την αμμώδη λωρίδα, η Eco Resort Carneiros θα διαθέτουν ελικοδρόμιο και προσφέρει τρεις επιλογές: Beach Bungalow, το Bungalow Χιλ και διαμερίσματα. Κάθε φυτό με την επιλογή περισσότερα από ένα φυτό.
Η παραλία μπανγκαλόου διαθέτει 163 τμ με ιδιωτική πισίνα, βεράντα, μπαλκόνι, αποθήκη τροφίμων, κουζίνα και φυτικά επιλογές με τρεις σουίτες (με ή χωρίς τουαλέτα).
Το μπανγκαλόου Hill έχει 132 τετραγωνικών μέτρων, με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και ιδιωτική πισίνα.
Τα διαμερίσματα διατίθενται σε τέσσερις επιλογές εγκατάστασης: Τυπική (από 37 τμ έως 42 τμ), με μπάνιο, κουζίνα και μπαλκόνι? Διπλασιάστε με 75 τετραγωνικών μέτρων, με σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα και μπαλκόνι? και διπλό Manor (93 τ.μ.) με δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα και μπαλκόνι γκουρμέ κουζίνα, τιμή ξεκινά από € 49,000.00.
Όλα αυτά στη μέση του ένα τεράστιο χώρο αναψυχής. Το Eco Resort Carneiros περιλαμβάνει μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, υδάτινο πάρκο, γυμναστήριο και αίθουσα παιχνιδιών, εστιατόριο και άλλες υπηρεσίες. «Το έργο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξοχικές κατοικίες ή ως επένδυση."

* Ρωτήστε για το έργο βίντεο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB