Πώληση Οικόπεδο, litorale, Ceará, Βραζιλία, Brazil, Ceará, Itarema, Almofala

Πώληση - Cod. 41813

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 15000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: Terra

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ!!!

Το οικόπεδο έχει 100 μέτρα θαλάσσιο μέτωπο ανεπτυγμένο κατά μήκος ενός αμμόλοφου ύψους 10 μέτρων, του υψηλότερου στην περιοχή, που του δίνει μια προνομιακή θέα που κόβει την ανάσα. Η περιοχή, περίπου 15oooMq, οριοθετείται από φράχτη και προστατεύεται από κάκτους και άλλα φυτά.
Το οικόπεδο έχει σπίτι 70m2, ρεύμα και πηγάδι για άντληση νερού. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που το κάνει μοναδικό είναι ότι βρίσκεται σε μια ανεξάντλητη πηγή πόσιμου νερού, με την οποία ποτίζονται οι 100 φοίνικες καρύδας, καθώς και λαχανικά, καλλωπιστικά φυτά και διάφορα οπωροφόρα φυτά (caju, papaya, lime, acerola, passion fruit , μπανάνα, νόνι, αβοκάντο, γουαναμπάνα). Η είσοδος αποτελείται από έναν μεγαλοπρεπή διάδρομο μήκους 125 μέτρων και πλάτους 10 μέτρων, που συνοδεύεται επίσης από φυτά στις άκρες. Η τεκμηρίωση είναι απολύτως εντάξει.

Το Almofala βρίσκεται στην πολιτεία Ceará, ένας διεθνής παράδεισος kitesurfing, 13 χιλιόμετρα από την Ilha do Guajirù, 40 χιλιόμετρα από το νέο διεθνές αεροδρόμιο, 70 χιλιόμετρα από την Jericoacoara. Το αρχαίο ινδικό χωριό διατηρεί μια στενή επαφή με τη φύση. στην ίδια παραλία, λίγα μέτρα από τη στεριά, βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του Projeto Tamar (http://www.tamar.org.br/index.php), αφιερωμένα στη διατήρηση των θαλάσσιων χελωνών και το υπέροχο τοπίο του εκβολές του ποταμού Aracati-Mirim.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB