Πώληση Τριάρι, Ponta Negra, Natal, Βραζιλία, R. Antônio de Nanã, 45 - Vila de Ponta Negra, Natal - RN, 59090-590, Brasile

Πώληση - Cod. 40461

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Ευχάριστο διαμέρισμα στον πρώτο και τελευταίο όροφο με αποκλειστική θέα στην πισίνα. Το σπίτι βρίσκεται εντός της κατοικίας Luar. Άριστη δομική κατάσταση, έπιπλα που πρέπει να αντικατασταθούν. Προς το παρόν, το διαμέρισμα είναι μέρος μιας ενοποιημένης ομάδας διαχείρισης που ασχολείται με την ενοικίαση και τη συντήρηση. Μπορείτε να διαχειριστείτε το σπίτι ξεχωριστά πληρώνοντας μόνο τα έξοδα συγκυριαρχίας για τη φροντίδα και συντήρηση της πισίνας και του κήπου.

Το Flat Luar De Ponta Negra βρίσκεται στο Νατάλ και προσφέρει διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και δωρεάν Wi-Fi. Το κατάλυμα προσφέρει εξωτερική πισίνα και απέχει 700μ. Από την παραλία, 8χλμ. Από το Dunes Arena και 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Ponta Negra.

Πλήρως κλιματιζόμενα, τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα. Τα διαμερίσματα διαθέτουν τηλεόραση.

Υπάρχει επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με συσκευές, σκεύη και μαχαιροπίρουνα. Στο Flat Luar De Ponta Negra θα βρείτε επίσης κήπο και μπάρμπεκιου. Το κατάλυμα διαθέτει δωρεάν υπαίθριο χώρο στάθμευσης.

Οι καλές κριτικές επαληθεύονται στο διαδίκτυο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB