Πώληση Χωράφι, Cotegipe, Bahia, Βραζιλία, Zona Rural

Πώληση - Cod. 43498

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 25270000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Φάρμα βοοειδών Bahia: αγρόκτημα συνολικής έκτασης 2.527 εκταρίων, κατάλληλο για εκτροφή βοοειδών, 120 εκτάρια σήμερα ανεπτυγμένους βοσκότοποι, εναλλακτικά κατάλληλο για καλλιέργεια και καλλιέργεια

Σας παρουσιάζουμε το Campo Largo Farms, που βρίσκεται στην καρδιά των καταπράσινων τροπικών περιοχών της Δυτικής Μπαΐας, στη Βραζιλία. Τοποθετημένο σε εντυπωσιακό υψόμετρο 500 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το αγρόκτημά μας απλώνεται σε ένα γραφικό επίπεδο οροπέδιο, στολισμένο με μαιανδρικές λίμνες που ενισχύουν τη φυσική του γοητεία. Αυτή η μοναδική τοποθεσία προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε γεωργική γη υψηλής ποιότητας σε μια περιοχή που φημίζεται για την απαράμιλλη παραγωγικότητά της.

Στη Δυτική Μπαΐα, οι τιμές γης παραμένουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές σε σύγκριση με άλλες περιοχές της Βραζιλίας, παρέχοντας στους επενδυτές μια σημαντική πρόταση αξίας. Επιπλέον, σε διεθνή κλίμακα, η φάρμα μας αντιπροσωπεύει μια αναμφισβήτητη συμφωνία, καθιστώντας την μια δελεαστική επενδυτική προοπτική για απαιτητικούς επενδυτές που θέλουν να επωφεληθούν από τον αναπτυσσόμενο γεωργικό τομέα.

Η Campo Largo Farms είναι έτοιμη για την υλοποίηση καινοτόμων έργων που επικεντρώνονται στην αναγεννητική κτηνοτροφία και στις σύγχρονες γεωργικές πρακτικές. Με το εύφορο έδαφος και τη στρατηγική του θέση, το αγρόκτημά μας παρέχει μια ιδανική πλατφόρμα για πρωτοποριακές βιώσιμες πρωτοβουλίες που όχι μόνο ενισχύουν την παραγωγικότητα αλλά συμβάλλουν επίσης στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Ελάτε μαζί μας να ξεκλειδώσουμε πλήρως τις δυνατότητες αυτής της εύφορης γης, όπου οι δυνατότητες είναι άφθονες και η υπόσχεση για ευημερία παραπέμπει. Ζήστε τη γοητεία του Campo Largo – όπου η βιώσιμη γεωργία διασταυρώνεται με απαράμιλλες ευκαιρίες.

Η καλλιέργεια χόρτου για βοοειδή χρησιμεύει ως το ενδιάμεσο βήμα στην προετοιμασία της γης Campo Largo για φυτική παραγωγή (σόγια, καλαμπόκι, βαμβάκι, καφές).

Επί του παρόντος, η Farm Campo Largo εστιάζει κυρίως στην κτηνοτροφία. Αυτό οφείλεται κυρίως στις επικρατούσες υλικοτεχνικές προκλήσεις και στο περιορισμένο διαθέσιμο προσωπικό σε σύγκριση με άλλες μεθόδους καλλιέργειας. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την εκτροφή βοοειδών, με εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό παρασιτικής μόλυνσης μεταξύ των ζώων.

Γενική περιγραφή και βασικά χαρακτηριστικά:

Το αγρόκτημα βρίσκεται στο δήμο Cotegipe, στη Δυτική Μπαΐα, και εκτείνεται σε συνολική έκταση 2.527 εκταρίων.

Δομή και διάταξη της γης:

100 εκτάρια αναπτύχθηκαν σε χορτολιβαδόρους
120 εκτάρια ανοιχτού χώρου
20% χαρακτηρισμένο ως φυσικό απόθεμα (σύμφωνα με τη νομοθεσία της Βραζιλίας)
70% ανεκμετάλλευτη γη
Τοπογραφία του εδάφους:

Κυρίως επίπεδο, με μέγιστη κλίση 3%
Υποδομή:

Κυρίως ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, με πρόσφατη ολοκλήρωση 70 χλμ προς κάθε κατεύθυνση από το αγρόκτημα, και συνεχιζόμενη κατασκευή ασφαλτοστρωμένου δρόμου που διασχίζει το αγρόκτημα.
Υπάρχοντες χωματόδρομοι στα αγροκτήματα
Ενοποίηση Δύσης-Ανατολής Σιδηρόδρομος υπό κατασκευή προς το λιμάνι
Λειτουργικό κόστος — έως 30%
Φόροι — έως 5%
Δυνατότητα άρδευσης με κεντρικούς άξονες (υπόγειος ταμιευτήρας Urucuia Aquifer και ποταμός Rio Grande)
Ευκαιρίες Ανάπτυξης:

Η φάρμα μπορεί να μεταβεί στη φυτική παραγωγή ανά πάσα στιγμή: σόγια, καλαμπόκι, φασόλια, ζαχαροκάλαμο, βαμβάκι, καφές.
Απόσταση από τις πλησιέστερες πόλεις και σημεία πώλησης για την εγχώρια αγορά:

67 km από το Cotegipe – Πληθυσμός περίπου 8.000
118 χλμ. από το Riachão da Neves – Πληθυσμός 11.000
179 km στο Barreiras – Πληθυσμός 157.000
480 χλμ από την πρωτεύουσα – την πόλη Μπραζίλια, με 2,2 εκατομμύρια κατοίκους

Η παρουσίαση και η διαπραγμάτευση αυτού του ακινήτου γίνονται σε συνεργασία με την Panorama Agro Management. Μια πιο λεπτομερής έκθεση μπορεί να παρασχεθεί κατόπιν αιτήματος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB