Πώληση Χωράφι, Tocantinópolis, Tocantins, Βραζιλία, Zona Rural

Πώληση - Cod. 34008

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 4774300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Αγρόκτημα που βρίσκεται στο biome του Αμαζονίου. Για 1,24 μίλια ο ποταμός Tocantins συνορεύει με την περιουσία. Πάνω από 700 στρέμματα δασών.
Αγροτική ιδιοκτησία με 1179,43 στρέμματα που βρίσκεται στην επαρχία Tocantinópolis, πολιτεία Tocantins της Βραζιλίας στο Amazônia Legal.

Δωρεάν και σαφή τεκμηρίωση, που καταγράφεται στο κύριο βιβλίο. Georeferencing και homologated CAR. ITR (Imposto Territorial Rural) σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Χωρίς χρέος.

Αγρόκτημα με διατηρημένα δάση, ξεκούραστη και εύφορη γη με ικανότητα για γεωργικές, κτηνοτροφικές ή τουριστικές δραστηριότητες. Έχει περίπου 198 έως 250 στρέμματα με γηγενή γρασίδι jaraguá.

Εξαιρετικός ασφαλτοστρωμένος δρόμος, πρόσφατα ανακαινισμένος στην Tocantinópolis και Aguiarnópolis.

Καλή χωματόδρομος, χαλικώδης, με 1,2 μίλια από το κεντρικό κτίριο.Συνολική ισχύς φάσης στην έδρα.

Έχει καλό σήμα για κινητό και κινητό διαδίκτυο ή ραδιόφωνο.

Από την απαράμιλλη ομορφιά, με προνομιακή θέα στον ποταμό Tocantins, το σύνολο της ιδιοκτησίας, με μέσο όρο 10 μ. Πάνω από τον ποταμό, καλύπτεται από δάση, παρέχει μικροκλίμα με θερμοκρασίες έως 10ο χαμηλότερες από τις αστικές περιοχές.

Όμορφο, ευάερο και άνετο σπίτι με υπέροχη θέα στον ποταμό Tocantins. Υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια (1 σουίτα), 2 μπάνια, μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και χώρος εξυπηρέτησης. Μπαλκόνι γύρω από το σπίτι. Το κοντινό δασικό σπίτι φιλοξενεί δεκάδες είδη πτηνών που τραγουδούν όλη την ημέρα και επίσης τη νύχτα!
Νερό σε 3 από τα 4 νομίσματα. Οριοθετεί τον ποταμό Tocantins για 2 χλμ. Και περιορίζει με δύο ρέματα. Διατηρημένα περιθώρια. Tocantins River με μέσο πλάτος 1χλμ.

Πεδίο προσγείωσης με 900m x 40m.

Περιφράξεις σε καλή κατάσταση σε όλα τα νομίσματα. Πολλά σκληρά ξύλα, όπως το cedrinho, aroeira, ipê, jatobá και tarumã. Αμέτρητα είδη άγριων ζώων.

Το αγρόκτημα βρίσκεται σε μια περιοχή με υψηλά ποσοστά βροχοπτώσεων, με κλίμα Αμαζονίου στα βόρεια του Tocantins, και η περιοχή προορίζεται για νόμιμο αποθεματικό 35%. Με δύο καλά καθορισμένες εποχές, είναι δυνατή η άρδευση ολόκληρης της περιοχής. Με την άρδευση, θα υπάρξει άφθονη ανάπτυξη των καλλιεργειών, που ευνοείται από τις υψηλές θερμοκρασίες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Η κοντινότερη πόλη, η Tocantinópolis, διαθέτει ξενοδοχεία, εστιατόρια, τράπεζες, σχολεία, ομοσπονδιακά και ιδιωτικά πανεπιστήμια, σούπερ μάρκετ, αγροκτήματα, φαρμακεία, νοσοκομεία και κλινικές, ανεξάρτητη στρατιωτική αστυνομία και μικρό αεροδρόμιο. Το Estreito είναι ακόμη μεγαλύτερο από το Tocantinópolis και η Araguaína και η Imperatriz είναι οι δύο μεγαλύτερες πόλεις των αντίστοιχων κρατών τους.

5 μίλια από την Tocantinópolis, την πολιτεία Tocantins
12 μίλια από την Αγκουαμπόπολη, την πολιτεία Tocantins
29 χιλιόμετρα από το Estreito, πολιτεία Maranhão
62 μίλια από την Αραουαϊνα, στην πολιτεία Tocantins (αεροδρόμιο, εμπορικές πτήσεις)
62 μίλια από Imperatriz, πολιτεία Maranhão (αεροδρόμιο, εμπορικές πτήσεις)
74 μίλια από το Εθνικό Πάρκο Chapada das Mesas, πολιτεία Maranhão

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB