Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Ceará Mirim, Rio Grande do Norte, Βραζιλία, Açu

Πώληση - Cod. 40073

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 2000000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Το αγρόκτημα απέχει 8 χλμ. Από το κέντρο του δήμου Açu / RN, περίπου. 200 εκτάρια, (με δυνατότητα να φτάσει τα 1.000 ht.) Και με μεγάλα αποθέματα διακοσμητικού γρανίτη, με εύκολη πρόσβαση, ηλεκτρισμένο, κομμένο από πολυετή πλέγμα.

Η εγκυρότητα της επένδυσης στην περιοχή δικαιολογείται από τα τελευταία στοιχεία σχετικά με τη δραστηριότητα στη Βραζιλία.

Με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε πέτρες στον κόσμο σε περισσότερα από 1.500 ενεργά λατομεία, περισσότερες από 10.000 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, 400 με διεθνείς δραστηριότητες και ο κύριος προμηθευτής της αμερικανικής αγοράς, με αποτέλεσμα παραγωγή άνω των 9 εκατομμυρίων τόνων το 2018, οι εξαγωγές διακοσμητικών λίθων της Βραζιλίας ανήλθαν σε 694,7 εκατομμύρια και 1,45 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ μεταξύ Ιανουαρίου Αυγούστου 2019, με θετική διακύμανση 15% και 12%, αντίστοιχα, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2018 Αυτό δεν συνέβη από το 2013 και είναι πλέον δυνατό να δηλωθεί ότι οι εξαγωγές το 2019 θα ξεπεράσουν και πάλι το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ.

Εκτός από αυτά τα πλεονεκτήματα, η περιοχή της εκμετάλλευσης έχει ισχυρή συχνότητα ηλιακού φωτός και χαμηλές βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια του έτους, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες και για ένα φωτοβολταϊκό εργοστάσιο για παραγωγή ενέργειας.

Πρόσφατα το πρώτο εγκαταστάθηκε σε μια περιοχή περίπου. 100 εκτάρια δυναμικότητας 30 MW και εκτιμάται ότι τροφοδοτεί πληθυσμό 130 χιλιάδων κατοίκων.

https://www.engie.com.br/imprensa/press-release/usina-solar-da-engie-entra-em-operacao-comercial-no-rn/

Οι ιδιοκτήτες δέχονται προτάσεις, δυνατότητα πληρωμής με δόσεις.
 
Οικισμένες εκτάσεις, καταχωρημένη δημόσια πράξη και αγροτικό περιβαλλοντικό μητρώο με σειρά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB