Πώληση Ξενοδοχείο, sao miguel gostoso, Rio Grande do Norte, Βραζιλία, Rua Das Espadas 301

Πώληση - Cod. 39224

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 900 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 0

Πουλάω διστακτικά ... το ολοκαίνουργιο μου Pousada (Ιούνιος 2019) στο όμορφο άγριο και ειρηνικό São Miguel do Gostoso RN Βραζιλία (για οικογενειακούς λόγους)
Όπως περιγράφεται, είναι 900 τετραγωνικά μέτρα (22,5 Χ 40 τετραγωνικά μέτρα) που περιβάλλεται από λευκό τοίχο μεγαλύτερο από 2 μέτρα ύψος.
Βρίσκεται 850μ. Από την παραλιακή παραλία Ponta do Santo Cristo στην αρχή του χωριού.
Η κατασκευή του pousada άρχισε τον Οκτώβριο του 2018 και άρχισε να λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2019.
Χτισμένο σε μοντέρνο (ευρωπαϊκό) στιλ με όλη την άνεση και την καθαριότητα στις λεπτομέρειες, δεν υπάρχει ορατό ηλεκτρικό καλώδιο ή υδραυλικοί σωλήνες.
Περισσότεροι από 80 πελάτες ήταν μαζί μας (και άλλοι έχουν ήδη κλείσει για το rèveillon 26/12/19 - 01/01/20 και καρναβάλι 2020) με μεγάλη χαρά να περάσουν χαλαρωτικές διακοπές ... μεγάλη ήταν η ικανοποίηση για τα συγχαρητήρια που έλαβε για την ομορφιά και την ηρεμία του περιβάλλοντος (βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο και όχι στον κεντρικό δρόμο που διασχίζει την πόλη)
Είναι μέρος του pousada:
1 κατοικία 58 τετραγωνικών μέτρων, όλα εξοπλισμένα με 2 υπνοδωμάτια με κλιματισμό (6 κρεβάτια με διπλό κρεβάτι στο σαλόνι) μπάνιο με ζεστό ντους ρυθμιζόμενο από την πίεση χάρη σε μια ειδική αντλία, ντους από γυαλί, μπιντέ και ντουλάπι μπάνιου με καθρέφτη / φως, κουζίνα καθιστικού, βεράντα με πόρτα αλουμινίου, διπλή πόρτα πόρτας γυαλιού και 5 γυάλινα παράθυρα (και όχι ξύλο όπως χρησιμοποιείται σε αυτά τα μέρη)
4 ξεχωριστά σαλέ (και όχι τοίχοι) 2 από 21 τ.μ. (με 1 διπλό κρεβάτι) και 2 από 24 τ.μ. (1 με διπλό κρεβάτι + 1 κουκέτα) και (με 1 διπλό κρεβάτι + 1 μονό κρεβάτι) 32 ιντσών τηλεόραση με ουρανό της Βραζιλίας, ντουλάπα, καθρέφτη, μπάνιο με ντους, ζεστό ντους, ρυθμιζόμενη πίεση χάρη σε ειδική αντλία, μπιντέ και ντουλάπι μπάνιου με καθρέφτη / φως, γυάλινη πόρτα εισόδου (πλάτος 1 μ.) 2 παράθυρα πάντα γυαλί,
Μια εγκατάσταση 40 τετραγωνικών μέτρων:
μπαρ όλα επιπλωμένα με 50 ιντσών 4k tv + πλυντήριο / κουζίνα + γραφείο + μπάνιο με ντους.
Αποθήκη 2,5 x 1,5 cm ύψος 3 mt
Στο έργο όλες οι κατασκευές σχεδιάζονται για να οικοδομήσουν ένα άλλο πάτωμα, έτσι ώστε με τη δυνατότητα 6 επιπλέον σαλέ, συν 2 άλλες δομές, 1 μπροστά από το σπίτι και 1 στην πλευρά μεταξύ του βρεφονηπιακού σταθμού και τα σαλέ.
Πισίνα από γυαλί από γυαλί 3 x 6 τετραγωνικών μέτρων ύψους 1,60 μέτρα ύψος με καταρράκτη, 3 πίδακες νερού στην περιοχή χαλάρωσης ρηχά νερά και 1 ανοιχτό μπλε led,
μπάρμπεκιου πλάτος 55 cm βάθος 50 ύψος 250 cm
Αυτόματη πύλη με 4 τηλεχειριστήρια πλάτους 3,5 μέτρων,
4 βιντεοκάμερες και DVR (όραμα μέσω web ή εφαρμογή σε ζωντανή και αναπαραγωγή palmtop) βιντεοεπιτήρησης και επιπλέον LED προβολείς στο δημόσιο φως,
Πύλη πεζών από 1 mt.
Εξωτερικός χώρος στάθμευσης 40 μέτρων και εσωτερικό με πλακάκια 6 x 6 τετραγωνικών μέτρων (για 2 αυτοκίνητα)
12 mt καλά για να είναι απολύτως αυτάρκες ... έτσι δεν πληρώνουν και δεν χρησιμοποιούν το δημόσιο νερό που μπορεί να λείπει,
2 δεξαμενές νερού: 1 στο σπίτι των 1.000 λίτρων και ένα πάνω από την αποθήκη σε ύψος 5.50 μέτρων από 3.000 lt.
Όλοι περιτριγυρισμένοι από γρασίδι, φυτώριο, φυτά με 20 κοκοφοίνικα, 15 μπανάνες, 2 παπάγες κ.α.
με λίγα λόγια, ανακεφαλαιώνοντας έναν παράδεισο για να αλλάξει τη ζωή σε κρύο ή πολύ ζεστό ευρώπη,
Η θερμοκρασία είναι πρακτικά σταθερή σε μέγιστο 30 βαθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας και 24 τη νύχτα για 365 ημέρες το χρόνο, μόνο μια σύντομη περίοδο βροχών με τις ίδιες θερμοκρασίες τον Μάιο / Ιούνιο, με περισσότερο από 80% ανέμου ανά έτος, ιδανικό για όσους όπως εγώ κάνει θαλάσσια σπορ windusurf ή kite, το θαλασσινό νερό είναι ζεστό.
Υποθέτω ότι η ανάκτηση της επένδυσης σε λιγότερο από 10 χρόνια, σχεδόν αδιανόητη στην Ευρώπη ή σε άλλες χώρες του κόσμου.
λυπάμαι αν έχω κατοικήσει ... αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για μια ριζική αλλαγή ζωής ... σίγουρα λιγότερο αγχωτική.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB