Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Ibiúna, São Paulo, Βραζιλία, Estrada Alto da Cachoeira, km 1,4

Πώληση - Cod. 34512

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 116700 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: one

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
IBIÚNA - SP
Πωλεί χώρο με 116.700 τ.μ., οπωρώνας Λύχτια με εμπορική παραγωγή, οριστική πράξη και πλήρη τεκμηρίωση για τον αγροτικό παραγωγό.
Μεγάλη τοποθεσία, κοντά στο φράγμα Itupararanga, εύκολη πρόσβαση, 5,5 χλμ. Από το κέντρο της Ibiúna σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο και μικρή έκταση με καλό χωματόδρομο.
Μια προνομιακή περιοχή με όμορφη θέα στην κορυφή της οροσειράς Paranapiacaba έχει ένα ήπιο κλίμα και είναι ευνοϊκό για τη γεωργική παραγωγή. Μαύρη, εύφορη γη πλούσια σε πανίδα, χλωρίδα και νερό σε αφθονία. Βρίσκεται στην προνομιακή περιοχή της πράσινης ζώνης του Σάο Πάολο, διαθέτει όλες τις υποδομές και την εφοδιαστική που είναι απαραίτητες για την απόρριψη της καλλιέργειας, λόγω της εγγύτητάς της με το CEAGESP στο Σάο Πάολο, το Sorocaba και το Campinas.
Το αναμορφωμένο σπίτι έχει μια ανοιχτή έννοια, τέσσερα υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα αμερικάνικου τύπου, ημιώροφο, μπάνιο, μπαλκόνι, πλυντήριο με λουτρό δωματίου, γκαράζ για πολλά αυτοκίνητα, νέο υδραυλικό και ηλεκτρικό.
Έχει μια γραφική λίμνη με ψάρια και πηγές, ημι-αρτεσιανό πηγάδι, καϊπιρα καλά, διαφοροποιημένο οπωρώνα, δάσος με μπάρμπεκιου, χώμα χήνας και γηγενές δάσος

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB