Πώληση Βίλα, Balneario Rincao, Santa Catarina, Βραζιλία, Lagoa dos Esteves

Πώληση - Cod. 30124

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 684 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5 + 1
  • Όροφος: 3 piani

Βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στην κορυφή ενός λόφου με θέα τον ωκεανό για 180 °, αυτή τη μοναδική κατασκευή, το φως γραμμή και φουτουριστικό μοιάζει με ένα τέλειο εκπρόσωπος βίλα.
Εξοπλισμένο με ένα ελικοδρόμιο για την «μεγάλη βεράντα, διπλό γκαράζ, έξι θέσεις στάθμευσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα πολυτελές σπίτι ή μια αριστοκρατική εταιρική έδρα. Το 1500 Square Garden μέτρο μπορεί να επεκταθεί έως και 3.000 τετραγωνικών μέτρων και μια τεράστια πισίνα με γυάλινους τοίχους κάνει αυτό το ωραίο ακίνητο όλο το χρόνο.
Το φανταστικό έργο, που σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Bittencourt, έχει δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά της σύγχρονης αρχιτεκτονικής περιλαμβάνει ένα φουτουριστικό δομή S, μεγάλα παράθυρα που κρύβουν τις στήλες στήριξης και ότι θα δώσει ώθηση και την ελαφρότητα σε ολόκληρο, τεράστιες βεράντες και βεράντες με θέα στη θάλασσα σε λευκό φυσική πέτρα επενδύσεις για τη στέγαση, ταράτσες και βεράντες, πράσινο νερό φυσική πέτρα για την πισίνα. Στο ισόγειο είναι ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, ένα μεγάλο νησί κουζίνα και τραπεζαρία με εκπληκτική θέα στη λίμνη και τον ωκεανό Esteves. Ένα στούντιο για το προσωπικό των υπηρεσιών είναι επίσης διαθέσιμη στο ισόγειο. Η εσωτερική σκάλα, εμπνευσμένο αρτ ντεκό, αυθεντική αισθητική και αρχιτεκτονικό αριστούργημα, που οδηγεί σε 4 ανώτερη δωμάτια, όλα με μπανιέρες souite, και στο επάνω βεράντα με ένα ελικοδρόμιο. Οι άλλες βελτιώσεις αυτής της μοναδικής βίλας μπορούμε να τους αφήσουμε να ανακαλύψετε προσωπικά με Vs. ευπρόσδεκτη επίσκεψη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB