Πώληση Βίλα, Natal, Rio Grande do Norte, Βραζιλία, Maracajau

Πώληση - Cod. 27193

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 5000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Η ΒΙΛΑ

Αυτό το ξενοδοχείο Exquisit διαθέτει 6 on-suite υπνοδωμάτια και κάθεται σε ένα τεράστιο 5000m2 μόνο 100mts από ένα εντυπωσιακό τμήμα της παραλίας και σμαραγδένια νερά του Ατλαντικού ωκεανού. Αυτό είναι ένα μαγικό μέρος για να χαλαρώσετε, προσφέροντας πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής και τέλεια εικόνα τοπίο με πλούσια βλάστηση γύρω τροπικούς. Το αρχοντικό σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από έναν Γάλλο αρχιτέκτονα το 2007, με την υψηλότερη ποιότητα υλικών, συμπεριλαμβανομένων γρανίτη / μάρμαρο επιφάνειες, στερεά hardwooden εξαρτήματα / κουφώματα, δάπεδα σκυροδέματος καηκε και ανασυρόμενη πόρτες. Το αποτέλεσμα είναι τόσο πολυτελές και πολύ sophisiticated. Στο ισόγειο φιλοξενεί ένα πλούσιο ανοικτό-σχεδιασμένο καθιστικό / τραπεζαρία που ανοίγει στο κατάστρωμα και 20mt μήκος πισίνα / κήπο πέρα. Η κύρια κατοικία περιλαμβάνει 4 σε σουίτα στον επάνω όροφο bedrooms.3 με μερική θέα στον ωκεανό από το μεγάλο μπαλκόνι Το master υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον κάτω όροφο με δωμάτιο-ντουλάπα / εσωτερικό / υπαίθριο ντους και ανοίγει στην πισίνα / μπαρ.

Το σπίτι είναι λουσμένο στο φυσικό φως του ήλιου με υπέροχη offshore αύρα και κάθεται σε ένα πεντακάθαρο, όμορφα διαμορφωμένο κήπο. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν internet καλώδιο ταχύτητας, κλιματισμός, ηλιακός επένδυση, ενέργεια, οικιακές βοηθοί τρίμηνα, χώρο γραφείου και υπαίθρια τραπεζαρία.



Η ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ

Maracajau είναι συχνά σε σύγκριση με την Καραϊβική και στην Ταϊτή από διεθνή περιοδικά, και είναι ένα από τα πιο σημαντικά ψαροχώρια στα βορειο-ανατολικά της Βραζιλίας. Βρίσκεται ακριβώς νότια του ισημερινού στην εκπληκτική ακτή, 55kms βόρεια του Νατάλ, η πρωτεύουσα του Rio Grande do Norte, μια περιοχή γνωστή ως η "Πόλη του Ήλιου". Natal απολαμβάνει 360 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο με μέση θερμοκρασία 28 βαθμούς Κελσίου.

Αν ψάχνετε για ένα κορυφαίο του ακινήτου σειρά με τροπική ομορφιά, το μεγαλείο παραλία και πολλά ηρεμία και τη γαλήνη αυτό είναι πιο σίγουρα τόπου! Το ακίνητο είναι προς το παρόν σε προσφορά στην τιμή των € 350.000.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB