Πώληση Βίλα, Paracuru, Ceará, Βραζιλία, Avenida Geraldo Ciriaco 851

Πώληση - Cod. 35800

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 3000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 21
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Πουλάω βίλα με πισίνα, κήπο και 8 σαλέ στη Βραζιλία. PERFECT

Εξαιρετική ευκαιρία στη Βραζιλία στο Paracuru, μια ήσυχη πόλη στον Ατλαντικό Ωκεανό, διάσημη σε όλο τον κόσμο για να είναι ένα από τα καλύτερα σημεία για να ασκήσει το Kitesurfing. Εδώ, όπου υπάρχουν 365 ημέρες το χρόνο της άνοιξης, πουλάω τη βίλα μου με πισίνα και 8 σαλέ που σήμερα χρησιμοποιούνται ως B & B όλα βυθισμένα σε έναν τεράστιο διαμορφωμένο κήπο με φυτά, λουλούδια και τροπικά φρούτα. Η γη μετράει 3000 τετραγωνικά μέτρα, εγγράφεται τακτικά στο Κτηματολόγιο και ως εκ τούτου έχει το "matricola" ή το απαραίτητο έγγραφο για να αγοράσει γη ή σπίτι στη Βραζιλία (βλ. Φωτογραφία).

Μπαίνοντας από την κύρια είσοδο, με μια μηχανοκίνητη πόρτα, διασχίζετε τον πρώτο μεγάλο κήπο με τροπικά φυτά και φτάνετε στο κύριο σπίτι. Το σπίτι έχει εμβαδόν 250 τετραγωνικών μέτρων, είναι όλα στο ισόγειο, είναι γεωγραφικά εκτεθειμένο στην Ανατολή για να λαμβάνει όλη μέρα σε συνεχή αέρα που φυσάει από τη θάλασσα. Αυτό επιτρέπει έναν πολύ ευχάριστο φυσικό αερισμό του σπιτιού, μέρα και νύχτα. Στο σπίτι υπάρχουν 3 σουίτες (υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο), ένα μεγάλο καθιστικό, μια κουζίνα, ένα δωμάτιο πλυντηρίων στο πίσω μέρος και μια τεράστια βεράντα που συνδέει το σπίτι με την πισίνα.
Το σαλόνι και οι σουίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη βεράντα και την πισίνα μέσα από τις μεγάλες ξύλινες πόρτες / παράθυρα που ανοίγουν σαν ένα βιβλίο που δημιουργεί ένα όμορφο ανοιχτό χώρο, ένα μοναδικό και υποβλητικό περιβάλλον. Κάτω από τη βεράντα υπάρχει επίσης πολύ καλά εξοπλισμένη γωνιά για μπάρμπεκιου.

Η πισίνα βρίσκεται μπροστά από τη βεράντα του σπιτιού και μπορεί να χωρέσει 100.000 λίτρα νερού, οι διαστάσεις είναι 6 μέτρα x 12 μέτρα με σταθερό βάθος 1,50 μέτρων. Η πισίνα διαθέτει φώτα για νυχτερινό φωτισμό και διαθέτει επίσης μηχανοκίνητο σύστημα φιλτραρίσματος νερού. Μια κουζίνα δίπλα στην πισίνα έχει δημιουργηθεί με ένα μπάρμπεκιου που προορίζεται σήμερα για τους επισκέπτες που διαμένουν στα σαλέ. Αυτή η μικρή κατασκευή είναι εντελώς ανεξάρτητη από το σπίτι και διαθέτει επίσης ένα κοινωνικό μπάνιο.

Τα σαλέ είναι 8 και σήμερα αυτά τα καταλύματα είναι νοικιασμένα από τουρίστες από όλη την Ευρώπη που έρχονται στο Paracuru για να κάνουν το Kitesurfing. Το μέγεθος κάθε σαλέ είναι περίπου 30 τετραγωνικά μέτρα για συνολικά περίπου 240 τετραγωνικά μέτρα, το καθένα έχει ξεχωριστή είσοδο, ιδιωτική βεράντα, ιδιωτικό μπάνιο, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Μερικά με κλιματισμό, άλλα με ανεμιστήρες οροφής, τα τελειώματα είναι απλά αλλά ποιοτικά και το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η άνεση. Μπορείτε να βρείτε επιβεβαίωση των όσων ειπώθηκαν στις online κριτικές που άφησαν οι πελάτες μας στο B & B μας.

Στην ιδιοκτησία υπάρχουν 2 βαθιά πηγάδια, επαρκή για την καθημερινή απαίτηση ύδατος για ολόκληρο το έτος, 3 ξεχωριστές γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας (μία για το σπίτι και οι άλλες για τα σαλέ) για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του δικτύου με επακόλουθο διακοπή ρεύματος, 3 υδραυλικές γραμμές (μία για το σπίτι, το ένα για την πισίνα, τα άλλα για τα σαλέ). Στο τελευταίο μέρος της γης έχουμε επίσης μια δεύτερη είσοδο. Τα οριακά τοιχώματα της γης έχουν ύψος περίπου 2,50 μέτρα και υπάρχει ένα τελευταίας γενιάς σύστημα παρακολούθησης βίντεο με 10 υπέρυθρες βιντεοκάμερες HD.

Το σπίτι βρίσκεται σε έναν από τους σημαντικότερους δρόμους του Paracuru (έτσι δεν υπάρχουν δευτερεύοντες δρόμοι ή δρόμοι στο σκοτάδι), η περιοχή είναι πολύ ήσυχη και πάντα καλά αεριζόμενο, το κέντρο και οι παραλίες απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και αυτό είναι ένα μεγάλο καθώς στη μέση της νύχτας δεν είναι τόσο εύκολο να κοιμηθεί εξαιτίας της σύγχυσης των ατελείωτων κομμάτων ή των δυνατών γεγονότων, ακόμη και στην περίπτωση αυτή οι κριτικές των πελατών μας μιλούν από μόνα τους.

Το όνομά μου είναι Carlo, είμαι ο ιδιοκτήτης, πωλίζω χωρίς πρακτορεία ή μεσάζοντες και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου χωρίς καμία υποχρέωση για οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB