Πώληση Μονοκατοικία, Araruama, Rio de Janeiro, Βραζιλία, Av. Gen. Eurico Gaspar Dutra

Πώληση - Cod. 42659

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 509.02 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 3

Μπροστά στο νερό Όμορφο Τριάρι
Θα θέλατε να έχετε ένα όμορφο σπίτι στη Βραζιλία, Ρίο ντε Τζανέιρο, Αραρουάμα; Ένα κομμάτι παραδείσου για να ζήσετε, να απολαύσετε τις διακοπές ή την επιχείρησή σας. Σκεφτείτε αυτό με ασυναγώνιστη τιμή!
Υπέροχο μοντέρνο γωνιακό τρίκλινο σπίτι με τιμή προς πώληση έχει πανοραμική υπέροχη θέα "Εκατομμύρια δολάρια" και εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Χτισμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη, εκλεπτυσμένη, εκπληκτική περιοχή γνωστή ως Pontinha Beach, με όμορφες κατοικίες και φυσικό τοπίο. Ιδανικό για
Τζετ Σκι, Βαρκάδα, Ιστιοπλοΐα, Κανό, Kitesurf, Windsurf, Paddle Board, Banana Boat, Θαλάσσιο Σκι και πολλά άλλα είδη θαλάσσιων σπορ για απόλυτη διασκέδαση, ευχαρίστηση και μαύρισμα. Επίσης, ιδανικό για αλεξίπτωτο πλαγιάς, ψάρεμα, δρομείς, λάτρεις του τζόκινγκ και ποδηλατόδρομος για ποδηλάτες. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες με εκπληκτική ανάσα
παραδεισένια και εκπληκτικά σενάρια για όλα τα γούστα. Απέχει πέντε λεπτά από το κέντρο της πόλης. Δεν υπάρχει χώρος για να αναφερθούν όλα τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες σε αυτήν τη διαφήμιση. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν.
Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να εκπληρώσετε ένα όνειρο ποιότητας ζωής με στόχο τα καλύτερα συμφέροντά σας. Μην διστάσετε, είναι η ώρα να επενδύσετε σε αυτή την όμορφη ιδιοκτησία και την ελκυστική πόλη.
Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία.
Ο ιδιοκτήτης έχει κίνητρο για πώληση.
Η ακτή του ήλιου, ο παράδεισος σας περιμένει!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB