Πώληση Μονοκατοικία, Cabo Frio, Rio Grande do Norte, Βραζιλία, Rua do Romance, Lote 06

Πώληση - Cod. 37259

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 53 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Το σπίτι έχει όλα τα έγγραφα και έχει εγγραφεί. Το σπίτι (έκταση 62,51 τ.μ.) βρίσκεται σε ένα μικρό συγκυριαρχία (450μ²) που αποτελείται από δύο μόνο σπίτια. Ο κοινόχρηστος χώρος διαιρέθηκε (συνολικά 225 τ.μ. για κάθε ένα) με αντιστάθμιση που παρέχει ιδιωτικότητα και στα δύο σπίτια. Ατομική είσοδο καθώς και εγγραφή νερού και φωτός.

Το σπίτι είναι καλά φωτισμένο, καθαρό, ευάερο. Διαθέτει καθιστικό, αμερικάνικη κουζίνα, 01 σουίτα, 01 υπνοδωμάτιο και 01 μπάνιο, χώρο εξυπηρέτησης. 02 κενές θέσεις στο γκαράζ χωρίς κάλυμμα. Μεγάλο μπαλκόνι στο πίσω μέρος του σπιτιού, ντους κήπου, ένα μικρό κήπο με λαχανικά στο πλάι και ένα μικρό δωμάτιο για την αποθήκευση υλικών και κηπουρικής.

Ημι-επιπλωμένο: πλήρες ντουλάπι κουζίνας. projection projection cabinet, περιοχή εξυπηρέτησης; μπάνιο με ράφια και κιβώτιο. ντουλάπα στη σουίτα.


Μεταξύ των δύο πλατειών της γειτονιάς Maria Joaquina. Κοντά στους δρόμους πρόσβασης. Λιγότερο από 500 μέτρα από την κλινική υγείας στη συνοικία Maria Joaquina. Daycare και το σχολείο στο μπλοκ παραπάνω. Μέσω της πρόσβασης με λεωφορείο και φορτηγά. 04 σούπερ μάρκετ, αρτοποιείο, καταστήματα. Κοντά στην παραλία Rasa. 1χλμ. Από την πόλη Armação dos Búzios και 15χλμ. Από την πόρτα της πόλης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB