Πώληση Ξενοδοχείο, Lençóis, Bahia, Βραζιλία, Estrada de Palmeiras a Capão km17

Πώληση - Cod. 43685

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 40000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 2

Βυθιστείτε σε ένα καταφύγιο γαλήνης, ανάμεσα στην εκπληκτική φυσική ομορφιά του Εθνικού Πάρκου Chapada Diamantina στη Βραζιλία. Καλώς ήρθατε στο Hotel Castelar da Alvorada
Οραματιστείτε έναν τρόπο ζωής ηρεμίας και ευεξίας μέσα στο καταπράσινο ιθαγενές δάσος του εθνικού πάρκου. Χτισμένο σε χώμα πλούσιο σε κρυστάλλους χαλαζία και κατασκευασμένο από τοπικά υλικά, όπως η εμβληματική πέτρα τριαντάφυλλο ardoise, το ξενοδοχείο εναρμονίζεται άψογα με το φυσικό του περιβάλλον. Ο Γάλλος ιδιοκτήτης επέλεξε μια αρχιτεκτονική που εκπέμπει μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας και γοητείας, ακολουθώντας αναλογίες ιερής γεωμετρίας που προάγουν την αρμονία και την ψυχική ηρεμία.
Είτε οι άνθρωποι αναζητούν μια απόδραση από την πολυσύχναστη ζωή της πόλης, μια απόδραση γεμάτη περιπέτειες είτε για να επανασυνδεθούν με τον εαυτό τους, αυτό το ειδυλλιακό καταφύγιο καλύπτει κάθε ανάγκη, προσελκύοντας μια σταθερή ροή επισκεπτών όλο το χρόνο. Η στρατηγική του τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πολλά φυσικά θαύματα, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλοπρεπών καταρρακτών Fumaça και Riachinho, εξασφαλίζοντας ατελείωτες ευκαιρίες για εξερεύνηση και περιπέτεια. Το Castelar da Alvorada απέχει μόλις 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη γοητευτική πόλη Caeté-Açu, καθιστώντας το ξενοδοχείο εύκολα προσβάσιμο, ενώ παραμένει αρκετά μακριά από τον αστικό θόρυβο και τον ταραχώδη θόρυβο.
Η βάση πελατών της Alvorada αποτελείται κυρίως από ζευγάρια, οικογένειες και ομαδικές κρατήσεις. Πολλοί επιλέγουν το Castelar da Alvorada για να οργανώσουν καταφύγια, συνέδρια και εκπαιδευτικά ή επαγγελματικά μαθήματα.
Το ξενοδοχείο διαθέτει διαφορετικές κατηγορίες δωματίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση διαφορετικών τμημάτων πελατών: 2 πολυτελείς σουίτες, 5 standard δίκλινα δωμάτια, 1 superior σαλέ, 5 οικογενειακά σαλέ, 2 κοιτώνες και ένα κάμπινγκ. Κάθε δωμάτιο έχει τη γοητεία του και κάθε λεπτομέρεια εκφράζει τη στοργική φροντίδα με την οποία έχει χτιστεί το ξενοδοχείο.
Το ακίνητο προς πώληση περιλαμβάνει 4 εκτάρια γης, το κάστρο, 6 ανεξάρτητα σαλέ, 1 περίπτερο με 3 διαμερίσματα, 2 ανεξάρτητους κοιτώνες, (συνολικά 15 υπνοδωμάτια), έναν τεράστιο χώρο κάμπινγκ με ειδική κουζίνα και τουαλέτες, σαλέ σπα και μασάζ, κολύμπι πισίνα, μια μεξικάνικη σάουνα, μια μεγάλη ανεξάρτητη οκταγωνική αίθουσα, υπόστεγο/αποθήκη σκευών, κτίριο πλυντηρίων, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης και μεγάλος κήπος.
Η πισίνα είναι πολυλειτουργική με λωρίδα κολύμβησης 18 μέτρων, γωνιά παιχνιδιού για παιδιά και χώρο για φυσιοθεραπεία νερού. Η βεράντα της πισίνας απολαμβάνει ολοήμερη έκθεση στον ήλιο και έχει άμεση θέα στα πιο εμβληματικά βουνά του Chapada Diamantina.
Ο όμορφος κήπος του Alvorada, στολισμένος με ιθαγενή και εξωτική χλωρίδα, παιδική χαρά και γραφικά σημεία για πικνίκ, είναι ένα ειδυλλιακό σκηνικό για χαλαρωτικές βόλτες, αναζήτηση μιας στιγμής μοναξιάς ή συγκέντρωση με αγαπημένα πρόσωπα.  
Η οκταγωνική αίθουσα 100 τ.μ., χτισμένη σε ιερή γεωμετρία, είναι ένα ιερό αφιερωμένο στον διαλογισμό, τις πρακτικές σώματος-μυαλού και συνέδρια. Αποτελεί τον πυρήνα πολλών εκδηλώσεων και υποχωρήσεων για περισσότερα από 20 χρόνια.
Με την καθιερωμένη φήμη και το αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας του, το Hotel Castelar da Alvorada προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία για τους επενδυτές να αποκτήσουν μια ακμάζουσα επιχείρηση με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης. Το ακίνητο και η επιχείρηση ανήκουν σε ένα μόνο φυσικό πρόσωπο. Η πλήρης τεκμηρίωση νομιμοποιείται και εγκρίνεται από τις αρχές της Βραζιλίας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη μετάβαση για νέα ιδιοκτησία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB