Πώληση Οικόπεδο, Fortaleza, Ceará, Βραζιλία, The Coral Resort

Πώληση - Cod. 37945

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 450 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Οικόπεδο προς πώληση στο The Coral development - Ceara, Βραζιλία.
Μέγεθος: 450 m2.
Τιμή: 50.000 USD (neg,)

Ανάμεσα σε μια εκπληκτική φυσική λιμνοθάλασσα και τα θερμά νερά του Ατλαντικού Ωκεανού, το Coral είναι η επιτομή του πολυτελούς θέρετρου που ζει στη βορειοανατολική ακτή της Βραζιλίας. Το Coral θα είναι ένας ειδυλλιακός φυσικός παράδεισος αφιερωμένος στη δημιουργία ενός τρόπου ζωής και ευεξίας.

Το Coral, που βρίσκεται στην Praia Guajiru, Trairi, θα είναι ένας καθαρός παράδεισος ενός εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων από όμορφους αμμόλοφους, εξαίσια παραλίες, δροσερά ρέματα γλυκού νερού, φυσικές λιμνοθάλασσες και τροπικές φυτείες κοκοφοίνικα και φοινικόδεντρα. Ένα θέρετρο σε πλήρη συνέργεια με το φυσικό του περιβάλλον.

Το Coral θα είναι ένα θέρετρο πέντε αστέρων που προσφέρει έναν ειδυλλιακό παράδεισο τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους παραθεριστές. Έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει ένα κοινό χωριό συναίσθημα παράλληλα με πολυτελή καταλύματα μέσα σε εξαίσια περιβάλλοντα και προσφέροντας πληθώρα ανέσεων. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένες για να διασκεδάσουν και να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν.

Μια 24ωρη ρεσεψιόν και πλήρης υπηρεσία θυρωρού θα είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εκδρομές με σκάφος, αθλητικές δραστηριότητες εκτός του χώρου, εκδρομές και άλλα τουριστικά αξιοθέατα.

Οι τοπικές ευκολίες λιανικής θα χρησιμεύσουν για να κάνουν τη ζωή στην τοποθεσία εύκολη και θα υποστηρίξουν ένα περιβάλλον της κοινότητας που θα απολαύσετε με τους γείτονες, τους φίλους και την οικογένειά σας. Οι ευκολίες του λιανικού εμπορίου θα προσφέρουν φρέσκα τοπικά προϊόντα και προϊόντα πρώτης ανάγκης, ενώ η γωνιά αρτοποιίας και καφέ θα προσφέρει ένα χώρο κοινωνικής συνάντησης. Το Wifi θα είναι διαθέσιμο σε όλο το θέρετρο.

Το θέρετρο Coral θα χωριστεί σε πέντε κοινότητες που επωφελούνται από το δικό του μοναδικό τοπίο, το έδαφος, την θέα και την πρόσβαση στις ανέσεις. Αποκλειστικές επιλογές ιδιοκτησίας περιλαμβάνουν παραθαλάσσιες ιδιωτικές βίλες, διαμερίσματα με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, απομονωμένες κατοικίες σε τροπικές φυτείες, ιδιότητες σε υπερυψωμένες θέσεις που απολαμβάνουν εκπληκτική θέα για μίλια γύρω και διαμερίσματα με θέα στην άθικτη ομορφιά της φυσικής λιμνοθάλασσας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB