Πώληση Παραλιακές εγκαταστάσεις, Fortaleza, Ceará, Βραζιλία, Avenida Presidente Castelo Branco, 400 Praia de Iracema Fortaleza Ceará

Πώληση - Cod. 28360

  • Τύπος: Παραλιακές εγκαταστάσεις
  • Περιοχή: 42 m²
  • Αριθμός δωματίων: 315
  • Όροφος: 6

Η Marina Park Hotel βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα και κοντά στα καλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια και Πολιτιστικό Κέντρο Θάλασσα Δράκος Το κέντρο της πόλης είναι μόνο 5 λεπτά με ταξί και δεν μπορεί να θεωρηθεί απλά ένα ξενοδοχείο? εγκαταστάσεις του βάζετε πιο κοντά σε μια Urban Resort.
Χτισμένο στις 4 στρεμμάτων κατά μήκος της παραλίας της Iracema, δίνει στους επισκέπτες κενό χώρο για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει.
Με 315 δωμάτια και σουίτες, πισίνες, μπαρ, εστιατόρια, γυμναστήριο, το περπάτημα διαδρομή και τρέξιμο 2.500 μέτρων, 4 γήπεδα τένις και σαλόνι ομορφιάς, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό σε Fortaleza.
Για εκείνους που απολαμβάνουν τα σκάφη ή για εκείνους που έρχονται προς Φορταλέζα από τη θάλασσα, το ξενοδοχείο διαθέτει μια σύγχρονη μαρίνα με χωρητικότητα 150 σκαφών αναψυχής.
Έχει την ασφάλεια και την υποδομή για τα μέλη του πληρώματος. Παρέχει υπηρεσίες ύδατος, της ενέργειας, τηλέφωνο, επισκευές, συντήρηση, αναλώσιμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB