Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Camamu Bay, Bahia, Βραζιλία, Fazenda Goto III, Nilo Peçanha, Bahia

Πώληση - Cod. 37807

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 903400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3 terrains

Η FLORAPALM AGRICOLA LTDA είναι μια εταιρία με 2 μετόχους (παντρεμένο ζευγάρι) που βρίσκεται στη Βραζιλία στην πολιτεία Bahia και τον δήμο Nilo Peçanha, μεταξύ των πόλεων Itubera και Valença, κατά μήκος της ατλαντικής ακτής της πολιτείας Bahia . Έχει τα ακόλουθα περιουσιακά στοιχεία: μια φυτεία 90 εκταρίων εκ των οποίων 40 εκτάρια φυτεύονται με φοίνικες του είδους "Pupunha" (φοίνικες για την παραγωγή "palmito" ή "καρδιές φοίνικα"), 10 εκτάρια φυτεύονται σε κακάο, 4 εκτάρια φυτεύονται στο Cupuaçu (ξαδέλφος του κακάου), 17 εκτάρια γης για την αναδάσωση (πρώην φρούτα και πρώην βοσκότοποι), 4 εκτάρια πεδινών με φράγματα για την εγκατάσταση 2 λίμνες ψαριών και 15 εκτάρια διατηρημένου Ατλαντικού δάσους. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία Florapalm διαθέτει επίσης δύο οικόπεδα, ένα από τα 800 τετραγωνικά μέτρα, τοποθετημένα σε μια πολυπόθητη περιοχή της πόλης Itubera (με εκπληκτική θέα στην πόλη και τις εισόδους) και ένα άλλο των 2.600 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στην παραθαλάσσια ανάπτυξη "Praia dos Garcez" του δήμου Jaguaripe μεταξύ Valença και Σαλβαδόρ.
 Οι διαφορετικές ιδιότητες μπορούν να πωληθούν ξεχωριστά ή κατά προτίμηση χύμα (αξίας 200.000 έως 300.000 ευρώ), αυτό μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με την αγορά των μετοχών της Florapalm Agricola Ltda από τον ενδιαφερόμενο αγοραστή για να επενδύσει και να πουλήσει. να λειτουργήσει αμέσως στη Βραζιλία σε μια περιοχή της οποίας το φυσικό περιβάλλον είναι παραδεισένιο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB