Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Rio das Ostras, Rio de Janeiro, Βραζιλία, Rua Albano Branco Guimarães, 150

Πώληση - Cod. 39400

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 1.300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 16
  • Όροφος: 3

Τρίκλινο σπίτι - 2 όροφοι και βεράντα - ανεξάρτητο με 2 χρόνια κατασκευής, με 16 δωμάτια, 14 από τα οποία είναι έτοιμα: καθιστικό διπλού ύψους, 4 υπνοδωμάτια. (2 σουίτες, ένα master), κουζίνα με νησί, 3 μπάνια (1 κοινωνική και 2 σουίτες, μία με υδρομασάζ), πλυντήριο, χώρος πλυντηρίου, γραφείο, ντουλάπα και 2 βεράντες με μη ολισθηρό πάτωμα. Σπίτι για κουτί νερού και λέβητα. Υδραυλικά για το φως του ήλιου και τον κλιματισμό. Ελεφαντόδοντο εμαγιέ κεραμίδι. Φινίρισμα πρώτης τάξεως, γυαλισμένα δάπεδα από πλακάκια από πορσελάνη στην κουζίνα και το δωμάτιο πλυντηρίων και δάπεδο με επίστρωση με γυαλιστερό. Γυαλισμένα δισκία στα μπάνια. Γυάλινες πόρτες και παράθυρα, κουτιά ντους πολυτελείας Πολύ ευρύχωρα δωμάτια και ψηλά ταβάνια. Πολύ ευάερο. Κισσέρ Κατοικίδιο / κτηνοτροφείο με σπίτι. Η κατασκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με ισχύουσα σύμβαση και με 5ετή εγγύηση στην κατασκευαστική εταιρεία. Η εξωτερική υφή και η κατασκευή του γκαράζ και της μπροστινής βεράντας είναι με την αμειβόμενη εργασία και είναι υπεύθυνη για την κατασκευαστική εταιρεία. Γραφή και RGI. Σχέδιο αποβλήτων και επιθεωρητής Εντάξει. Έργο που εγκρίθηκε από το Δημαρχείο για την ανέγερση ενός άλλου σπιτιού 226,80τμ εάν το επιθυμείτε.
Συνολική έκταση - 20,00x65,00 = 1,300,00τ.μ.
Ενισχυμένη περιοχή - 253,52m²
Οδός Albano Branco Guimarães, 150, Block F, Lot 2 (πρώην Rua da Praia)
Πρώτη είσοδος της Βόρειας Θάλασσας (Διεύθυνση Rio das Ostras - Macaé). Κοντά στην εθνική οδό Amaral Peixoto. Η είσοδος στο δρόμο είναι στο 2ο άνοιγμα διακόπτη, σπίτι στα δεξιά, στην κορυφή. Πολύ ήσυχο και ασφαλές μέρος στην περιοχή των λιμνών, στην ενδοχώρα του κράτους του Ρίο ντε Τζανέιρο, με όλα τα καταστήματα, τα σχολεία, το κέντρο υγείας και ιδιαίτερα τις όμορφες παραλίες και τα μονοπάτια της Βόρειας Θάλασσας. Κοντά στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Rio das Ostras-Macaé, το ZEN (υπεράκτιο πόλο) και το Petrobras.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB