Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Salvador, Bahia, Βραζιλία, Praias do Flamengo

Πώληση - Cod. 33067

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 700 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Πώληση αρχοντικό στο τροπικό παράδεισο Salvador da Bahia, Βραζιλία


Ιδιωτικός πωλεί όμορφη παραθαλάσσια έπαυλη βρίσκεται σε μεγάλους τροπικούς κήπους στο Salvador da Bahia, Βραζιλία.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο κτίρια των 208 τ.μ. και 40 τ.μ. το κύριο σώμα ο ξενώνας, που βρίσκεται σε έναν κήπο 700 τετραγωνικών μέτρων.

Τόσο η βίλα αποτελείται από δύο ορόφους, είναι ο φιλοξενούμενος συνοικίες χτίστηκαν σε στιλ αρ ντεκό.

Επισυνάπτεται στο χώρο ιδιοκτησίας του σπιτιού βρίσκεται σε καταπράσινη έκταση περίπου 840 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο περιλαμβάνεται επίσης στην πώληση, με φοινικόδασος αποτελείται από 80 κοκκοφοίνικες και άλλα τροπικά φυτά χαρακτηριστικά του τοπικού δάσους του Ατλαντικού. Η επέκταση αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την παραλία. Στις 2 οικόπεδα βρίσκονται περίπου εκατό φοίνικες.

Η κατασκευή των κτιρίων που χρονολογούνται από το 1986. Ο σημερινός ιδιοκτήτης έχει πραγματοποιήσει μια εκτενή ανακαίνιση τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τις διαρθρωτικές κανόνες που ισχύουν στη Σκανδιναβία. Οι προσόψεις επικαλύφθηκαν αδιάβροχο μανδύα, με σκοπό την προστασία της δομής από την υγρασία και το αλάτι, και στη συνέχεια έχουν διακοσμηθεί με κεραμική επίστρωση.

Το ακίνητο αυτό βρίσκεται στο Salvador da Bahia, που ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Βραζιλίας και διατηρεί μια ασύγκριτη πολιτιστική κληρονομιά στις διάφορες πτυχές του, από την κουζίνα με την αρχιτεκτονική του πληθυσμού (η παλιά πόλη είναι ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO). Και «θεωρεί την αφρικανική καρδιά της Βραζιλίας.

Τουριστικός affittanza ιδιοκτησίας εξασφαλίζει ένα καλό εισόδημα κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, το οποίο είναι το καλοκαίρι της Βραζιλίας, περίπου από Νοέμβριο έως Μάρτιο (απέναντι από το βόρειο ημισφαίριο).

Το ακίνητο είναι κατάλληλο και έτοιμο για πρακτική και αισθητικό επίπεδο, τόσο για οικιακούς σκοπούς, είτε για εμπορική χρήση, όπως μπαρ, εστιατόριο, ξενοδοχείο και / ή παιδότοπο.

Συνοπτικά:

• περιβάλλεται από τρεις πλευρές από τα τείχη της πόλης και κάγκελα αλουμινίου, με μια πύλη που αντιμετωπίζει το φοινικόδασος και τον Ατλαντικό Ωκεανό.
• περίπου Beachfront 80 m πλάτος (ανάλογα με την παλίρροια)
• κόβουν την ανάσα στη θάλασσα
• Χιλιόμετρα από τροπικές παραλίες
• Πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής στον κήπο (που περιβάλλεται από κάκτους), καθώς και στο υπόλοιπο πράσινο τμήμα που περιβάλλεται από τον τοίχο και το όριο κιγκλίδωμα, δεν το κάνουμε
        υπάρχουν κτίρια μονοπάτια ως ιδιοκτησία και την παραλία / θάλασσα.
• Η βίλα αποτελείται από: 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 1 ξεχωριστή υπηρεσία igienco και 1 στούντιο
• ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους
• Γκαράζ με χώρο στάθμευσης για 2 οχήματα
• Επισυνάπτεται forestewria με 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και κουζίνα / μπάρμπεκιου ύπαιθρο
• Βρίσκεται στη γειτονιά της Praia do Flamengo, σε μικρή απόσταση από το διεθνές αεροδρόμιο και το ιστορικό κέντρο της Salvador da Bahia.
 
Το ακίνητο προσφέρεται προς πώληση από το σημερινό ιδιοκτήτη του, αξιωματικός του σουηδικού ναυτικού, ο οποίος είχε στην κατοχή της τα τελευταία 13 χρόνια.

Εξαιρετικό για μόνιμη βίζα ως διευθυντής!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB