Πώληση Οικόπεδο, Marica, Rio de Janeiro, Βραζιλία, Rio Hills residential

Πώληση - Cod. 27569

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 450 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

σε οικόπεδο στο www.riohills.com.br περιφραγμένη ανάπτυξη στο δήμο Μαρικά στην όχθη της λίμνης Guaranipe και κοντά σε Ponta Negra. Μπορεί να οικοδομηθεί μια μονοκατοικία 250 τμ.
Ρίο Hills είναι ένα βραβευμένο Κατοικίες, Retail, Hotel and Leisure ανάπτυξη που καλύπτει μια έκταση 333.000 τετραγωνικών μέτρων. Club House, Πισίνα, Παιδική πισίνα, Pool Bar, εγκαταστάσεις σπα, γυμναστήριο, αίθουσα Pilates και ένα δωμάτιο Λειτουργίες με κουζίνα υποστήριξη και μπαρ. Μια Γήπεδο τένις, ένα κουπί Δικαστήριο και μια κορυφαία Πάρκο Skate off εγκαταστάσεις σε αυτό το πολυτελές συγκυριαρχία. Η Βίλα Συγκρότημα κατοικιών εκτάσεις που γειτνιάζουν με τη λίμνη με 100 μέτρα πρόσοψη νερού. Είναι ένα 450 τμ επίπεδο οικόπεδο, όπου μπορεί να οικοδομηθεί μια 157 τμ μονοκατοικία. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα προγραμματιστές, έτσι ώστε να μάθετε περισσότερα για αυτό το Ακίνητο

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB